Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi "pucolja" ki a tüdőmet?!

Mi "pucolja" ki a tüdőmet?!

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy dohányzom..nem sokat.. mondhatni.. (2nap alatt egy doboz) Láttam reklámba meg itt-ott ilyen "tüdőtisztító"/köptető szert..(nem tudom a nevét) és az lenne a kérdésem elsősorban hogy mi ennek a neve és/vagy házilag mit igyak/egyek amitől kiköhögöm a lerakódott kátrányt/nikotint
2009. jún. 11. 16:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
34%
Bocs, tudom lepontozás jár, mert nem a kérdésre válaszolok, de a leszokás, mint alternatíva nem jöhetne mégis számításba?
2009. jún. 11. 16:05
 2/26 anonim ***** válasza:
52%
Jézusom, micsoda kérdés. Tedd le a cigit, ennyi és tisztul a tüdőd.
2009. jún. 11. 16:11
 3/26 anonim ***** válasza:

tengeri sós inhalálás...lehet ilyen jellegű szaunába is menni,de azt hiszem,van valamilyen készülék is(inhalátor) ami erre való.nagyon jól tisztítja a tüdőt..keress rá neten.

bár a leszokás lenne a legjobb,de amíg az nem sikerül,addig ez beválhat...

2009. jún. 11. 16:12
 4/26 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerűen működik.

Egyrészt a két nap/1 doboz az nem kevés!!!

Másrészt a tüdőben lerakódott szennyeződés nem ürül ki vezényszóra. Idő kell hozzá, ami egy önmagától működő, természetes folyamat.

Egy dolog biztosan segíthet, a sóbarlang. Vannak már mesterséges sóbarlangok is az országban, több helyütt is. Az abban eltöltött idő, kúraszerűen alkalmazván tényleg kipucolja a tüdőből az ott lerakódott sok-sok szennyeződést. Magyarul köhögsz, krehácsolsz utána és azzal feljönnek a nem kívánatos dolgok is!

2009. jún. 11. 16:12
 5/26 anonim ***** válasza:
72%

a 3.is arra gondolt,mint én..:)a só segíthet.

kerestem a neten egy olyat,amiről írtam,kb.erről lenne szó...itt 7 doboz cigi ára!de lehet máshol nem ennyi.

[link]

3.voltam

2009. jún. 11. 16:14
 6/26 anonim ***** válasza:

16:12-es vagyok!

[link]

2009. jún. 11. 16:19
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat.. csak az a baj a legtöbb bagóssal hogy le se akar szokni mer minek?! majd ha jön a baj leteszem énis.. tudom ez elég fura gondolkodásmód de az (dohányos) emberek szerintem 70%-ánál ez így van..
2009. jún. 11. 16:25
 8/26 anonim ***** válasza:
68%

Hát, azt csinálsz, amit csak akarsz!

Minket nem zavar!

Nyugodtan cigizd magad a halálba, megéri nagyon!

A lényeg, hogy mellettem ne cigizz és én már akkor nyugodt vagyok!

2009. jún. 11. 16:34
 9/26 A kérdező kommentje:
Csak érdekesség képpen egy egyéni tapasztalat.. a köreimből szinte hullanak az "egészséges emberek"..., aki bagózik.. az meg él és virul..most ezzel nem azt akarom mondani hogy egészséges vagy meghosszabbítja az életedet..
2009. jún. 11. 16:36
 10/26 anonim ***** válasza:
57%

Várd csak ki a végét!

Nem kívánok semmi rosszat, de amint látod amúgy is jön a baj, az egészséges, illetve nem dohányzó emberekre is, akkor te mit vársz?

Egyébként hány éves vagy?

2009. jún. 11. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!