Mi "pucolja" ki a tüdőmet?!
tengeri sós inhalálás...lehet ilyen jellegű szaunába is menni,de azt hiszem,van valamilyen készülék is(inhalátor) ami erre való.nagyon jól tisztítja a tüdőt..keress rá neten.
bár a leszokás lenne a legjobb,de amíg az nem sikerül,addig ez beválhat...
Ez nem ilyen egyszerűen működik.
Egyrészt a két nap/1 doboz az nem kevés!!!
Másrészt a tüdőben lerakódott szennyeződés nem ürül ki vezényszóra. Idő kell hozzá, ami egy önmagától működő, természetes folyamat.
Egy dolog biztosan segíthet, a sóbarlang. Vannak már mesterséges sóbarlangok is az országban, több helyütt is. Az abban eltöltött idő, kúraszerűen alkalmazván tényleg kipucolja a tüdőből az ott lerakódott sok-sok szennyeződést. Magyarul köhögsz, krehácsolsz utána és azzal feljönnek a nem kívánatos dolgok is!
a 3.is arra gondolt,mint én..:)a só segíthet.
kerestem a neten egy olyat,amiről írtam,kb.erről lenne szó...itt 7 doboz cigi ára!de lehet máshol nem ennyi.
3.voltam
Hát, azt csinálsz, amit csak akarsz!
Minket nem zavar!
Nyugodtan cigizd magad a halálba, megéri nagyon!
A lényeg, hogy mellettem ne cigizz és én már akkor nyugodt vagyok!
Várd csak ki a végét!
Nem kívánok semmi rosszat, de amint látod amúgy is jön a baj, az egészséges, illetve nem dohányzó emberekre is, akkor te mit vársz?
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!