Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Pár napig béltisztítást...

Pár napig béltisztítást szeretnék végezni magnézium-szulfáttal + víz, mikor érdemes bevenni és mennyit, hány napon keresztül? Reggel vagy este érdemes bevenni?

Figyelt kérdés
Emellett mennyi vizet szükséges inni?

jan. 4. 21:03
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Nem vagyok sem anorexiás, sem bulimiás.

De mindegy, hogy egyesek itt mivel vádaskodnak.

Akik értelmesen válaszoltak, nekik igazán köszönöm. És azt is, hogy bevállaltátok még azt is, hogy az offolók le fognak benneteket pontozni, mégis kiálltatok mellettem, illetve az igazság mellett.🙏

Kiszállok a kérdésből. 👋

jan. 5. 20:46
 32/36 anonim ***** válasza:
51%
Azért, mert veszélyes, krwkco! Egyszer se lenne jó, de ő nem is egyszer akarja, hanem több napig! Felborítja az ionháztartását, ami kihat a szívére, megzavarja a természetes bélflóráját, és a rendszeres hashajtás székrekedést okoz. Ez nem egy normál művelet, teljesen indokolatlan. Nincs haszna, semmi értelme, van kára. És ha egy kicsit is járatos lennél a pszichológiában, tudnád, hogy az evészavarosok csinálják ezt: vagy éheznek (anorexia), vagy esznek és hánytatnak és purgálnak. Pszichiátriai betegek. Kérdező, hozzád nem szóltam, te már nem érdekelsz, egy válaszolónak írok.
jan. 5. 21:29
 33/36 anonim ***** válasza:
52%

A béltisztítás nem újkeletű.

Több ezer éve végzik az emberek, különböző módszerekkel.

A jógázók is ismerik pl. a vamana dhautit vagy a shank prakshalanát.

Aki nagyon ura az izmainak, még a végbélnyílásán keresztül is tud felszívni vizet, benntartani, majd kiengedni, igen, bélmosás céljából.

Egy csomó ismerősöm van, akik csináltak már különböző béltisztítást. Nem csak műtét vagy orvosi vizsgálat előtt lehet ilyet végezni.

Amennyiben valaki nincs eleve totálisan kiszáradva, akkor neki semmi baja nem lesz egy pár napos béltisztítástól.

Nyilván kisgyereknek és nagyon idős vagy legyengült szervezettel élőknek nem ajánlott.

Mindennek van javallata és ellenjavallata.

Dr. Hulda Clark is javasolja a keserűsós tisztítást.

Azt most fejből nem tudom, hogy évente egyszer vagy kétszer, de talán kétszer.

Ezt az ismerőseim és én is kipróbáltuk. Összesen hatan. Tehát van erről tapasztalatom is!!!

Egyikünknek a hatból nincs epehólyagja. Műtéti úton volt sok évvel ezelőtt eltávolítva. Úgy emlékszem, hogy neki jelentett problémát ez a kúra, az összes többi embernek nem.

Mint írtam, neki nincs epehólyagja. És én nem is javasoltam volna neki ezt a kúrát.

Az a lényeg, hogy átlagos állapotú embernek ez nem okoz gondot.

Inkább segít! Természetesen mindig figyelembe kell venni, hogy az adott személy részére indikált vagy kontraindikált.

tegnapelőtt 14:32
 34/36 Endura ***** válasza:
48%
A béltisztítás ellenzőinek:a modern kaják miatt a bél nem öntisztító.A bélfal elvékonyodik,bemélyedések,kitüremkedések keletkeznek rajta.Ezek nem műtendő eltérések de bennük megakad,rohad napokig a béltartalom.Ez energiát vesz el a szervezettől és ez mellett mindenféle tünetet okoznak.Ezért érdemes évente egyszer a teljes béltartalmat kiüríteni erre kifejlesztett szerekkel.Legalább négy nappal előtte már diétával(nem éhezéssel,koplalással)elő kell készíteni a szervezetet.Szilárd táplálékról rostmentes folyadékokra kell átállni és az ionokat,vitaminokat izotoniás italokkal pótolni.Teljes bélkiürítés után pedig pótolni kell az elvesztett baktériumokat probiotikum kúrával.Ez utóbbi nem mindig szükséges,mivel a modern tisztítók nem távolítják el ezeket a hasznos bacikat,viszont pusztul el belőlük a táplálkozási szokások megváltozása miatt,úgyhogy ajánlott pótolni.Mielőtt lepontozod,nézz utána a tényeknek aztán nyugodtan lepontozhatod,nem a statisztika miatt vagyok itt,hanem válaszolni engem is érdeklő kérdésekre.
tegnap 06:34
 35/36 anonim ***** válasza:
48%

Pontosan így van. És haladó szellemű orvosok is javasolják.

Valóban olvassatok utána.

Örülök, hogy vannak itt olyan hozzászólók, akiket nem zavar, ha a negatív, tudatlan, műveletlen, hozzá nem értők lepontozzák.

Több ilyen ember kellene! Milyen jó lenne, ha így lenne!

De ha csak 2, 3 ilyen ember ír egy kérdéshez, annak is nagyon örülök!

tegnap 21:36
 36/36 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk utánaolvasnánk, hacsak egyetlen egy orvos által leírt ajánlatot idelinkelnétek! Dehát ami nincs, azt nehéz. Távol-keleti természetgyógyászok reklámoldalával ne jöjjetek, az nem orvos.
tegnap 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!