Pár napig béltisztítást szeretnék végezni magnézium-szulfáttal + víz, mikor érdemes bevenni és mennyit, hány napon keresztül? Reggel vagy este érdemes bevenni?
Nem vagyok sem anorexiás, sem bulimiás.
De mindegy, hogy egyesek itt mivel vádaskodnak.
Akik értelmesen válaszoltak, nekik igazán köszönöm. És azt is, hogy bevállaltátok még azt is, hogy az offolók le fognak benneteket pontozni, mégis kiálltatok mellettem, illetve az igazság mellett.🙏
Kiszállok a kérdésből. 👋
A béltisztítás nem újkeletű.
Több ezer éve végzik az emberek, különböző módszerekkel.
A jógázók is ismerik pl. a vamana dhautit vagy a shank prakshalanát.
Aki nagyon ura az izmainak, még a végbélnyílásán keresztül is tud felszívni vizet, benntartani, majd kiengedni, igen, bélmosás céljából.
Egy csomó ismerősöm van, akik csináltak már különböző béltisztítást. Nem csak műtét vagy orvosi vizsgálat előtt lehet ilyet végezni.
Amennyiben valaki nincs eleve totálisan kiszáradva, akkor neki semmi baja nem lesz egy pár napos béltisztítástól.
Nyilván kisgyereknek és nagyon idős vagy legyengült szervezettel élőknek nem ajánlott.
Mindennek van javallata és ellenjavallata.
Dr. Hulda Clark is javasolja a keserűsós tisztítást.
Azt most fejből nem tudom, hogy évente egyszer vagy kétszer, de talán kétszer.
Ezt az ismerőseim és én is kipróbáltuk. Összesen hatan. Tehát van erről tapasztalatom is!!!
Egyikünknek a hatból nincs epehólyagja. Műtéti úton volt sok évvel ezelőtt eltávolítva. Úgy emlékszem, hogy neki jelentett problémát ez a kúra, az összes többi embernek nem.
Mint írtam, neki nincs epehólyagja. És én nem is javasoltam volna neki ezt a kúrát.
Az a lényeg, hogy átlagos állapotú embernek ez nem okoz gondot.
Inkább segít! Természetesen mindig figyelembe kell venni, hogy az adott személy részére indikált vagy kontraindikált.
Pontosan így van. És haladó szellemű orvosok is javasolják.
Valóban olvassatok utána.
Örülök, hogy vannak itt olyan hozzászólók, akiket nem zavar, ha a negatív, tudatlan, műveletlen, hozzá nem értők lepontozzák.
Több ilyen ember kellene! Milyen jó lenne, ha így lenne!
De ha csak 2, 3 ilyen ember ír egy kérdéshez, annak is nagyon örülök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!