Pár napig béltisztítást szeretnék végezni magnézium-szulfáttal + víz, mikor érdemes bevenni és mennyit, hány napon keresztül? Reggel vagy este érdemes bevenni?
Figyelt kérdés
Emellett mennyi vizet szükséges inni?jan. 4. 21:03
12/36 A kérdező kommentje:
#12. Oké! Rendes vagy!
jan. 5. 11:19
13/36 Endura válasza:
Folyadékot bármennyit lehet mellette inni,annyit amennyi jólesik,de minél többet.Rostmentes szénsavmentes előnyben.
14/36 anonim válasza:
Márpedig béltisztításra orvosi vizsgálat kivételével nincs ok! A te egészségedet védem, nem a sajátomat! Köszönd meg!
15/36 A kérdező kommentje:
#14. Köszönöm szépen! Csak tiszta vizet fogok inni mellette.
#15. Voltam vizsgálaton. Az én egészségemet nem tudod védeni, mivel eleve nem ismered a testem állapotát. Szóval ne szólj be és ne szólj bele.
jan. 5. 11:34
16/36 anonim válasza:
Milyen vizsgálaton voltál? Ha hashajtást írtak fel neked, akkor a módját is felírták.
Az ionháztartásod totál fel fog borulni, mert az életfontosságú ionok kimennek.
17/36 A kérdező kommentje:
#17. Ha nem az aljaskodással kezdted volna, ki tudja, lehet, hogy válaszoltam volna, de mivel azzal kezdted, így nem fogok válaszolni a kérdésedre.
Az ionháztartás pedig ugye nem attól borul fel, hogy orvos írja fel vagy nem. Nonszensz, amit írsz.
Ne játszd már ennyire túl.
jan. 5. 11:57
18/36 Endura válasza:
Az Endogol hatóanyaga a makrogol nem szívódik fel,semmit nem borít fel a szervezetben,nem szívódik fel,nem irritálja a bélfalat,mint a hashajtók,csak megakadályozza,hogy a bélből a víz fel tudjon szívódni,mivel megköti azt és a 4 liter vízzel a bélben levő anyagokkal együtt távozik a szervezetből.Nem gyógyszer csak orvostechnikai eszköz.
19/36 A kérdező kommentje:
#19. Nagyon hasznos információk, köszi, hogy leírtad!
jan. 5. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!