Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Megmondhatom a zorvosnak,...

Megmondhatom a zorvosnak, hogy Covercardot írjon?

Figyelt kérdés
Ha már vérnyomáscsökkentőt akar velem szedetni.
nov. 10. 11:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Normálisan, egyértelműen érdemes kommunikálni, nem úgy hogy megmondod neki mit írjon fel.

"az ilyen és ilyen hatóanyagú gyógyszerről mi a véleménye" stb.

nov. 10. 12:27
 12/20 A kérdező kommentje:
a 11-es hasznos, köszönöm
nov. 10. 12:28
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

Én kirúgtam az orvost amelyik nem akart kiírni rendes gyógyszert és átmentem másikhoz!

Szabad orvosválasztás van ugyanis.

nov. 10. 12:30
 14/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%

Nm tudod a dobozt odadobni, mert mikor felírja még nincs a kezedben.

De nem értelek, odamész, elmondod mi a bajod, mit szeretnél és majd eldönti felírja-e, vagy a te problémádra jó-e, ha minden oké, akkor azt írja fel. Ha olyat szedsz be, ami neked nem lesz hatásos vagy valami bajod lesz tőle, akkor sok értelme nincs kiharcolni egy gyógyszert, amúgy meg egy vérnyomás gyógyszer felírásnál úgyis az első időszakban cserélgetik meg változtatják az adagolást, szóval a kérdésed kb. értelmetlen így, hogy még nem jártál orvosnál.

nov. 10. 12:34
 15/20 A kérdező kommentje:

De később oda tudnám, na mindegy nem ez a lényeg.

Kezdeni úgyis perindopril típusúval szoktak (vagyis protokoll szerint kellene [ACEi csoport])

nov. 10. 12:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy felül kellene bírálnod az orvosod döntését?
nov. 10. 12:56
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

"Ha telmizartánt ír fel, elédobom a dobozt az asztalára és kiviharzom a rendelőből és nem állok vele szóba többé."

Biztosan nagyon fogsz neki hiányozni ezek után. Amúgy nyilván te magad is orvos vagy, ha ennyire értesz hozzá. Miért nem írod fel magadnak?

nov. 10. 12:58
 18/20 anonim ***** válasza:
36%

A 13-as vagyok ; mondjuk nekem olyan volt hogy én kinéztem az internetről hogy melyik gyógyszer jó a betegségemre, persze szak folyóiratokban néztem utána így elég időigényes volt.

Elmomdtam az orvosnak de ő azt hitte hogy ő jobban ért hozzá, kiírta azt a gyógyszert amit ő gondolt az nem vált be és a végén azt kellett kiírni a amit én mondtam az elején ; és azután váltottam másik orvosra

nov. 10. 13:02
 19/20 anonim ***** válasza:
18 de neked nincs is szukseged orvosra
nov. 10. 15:54
 20/20 anonim ***** válasza:

19.

Nincs is, a gyógyszer kiíráshoz kellene csak

nov. 10. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!