Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Megmondhatom az orvosnak,...

Megmondhatom az orvosnak, hogy milyen gyógyszert írjon fel?

Figyelt kérdés
Sajnos alvásproblémáim vannak. Amikor már a 2. éjszaka sem aludnék akkor kérek a lányomtól az ő gyógyszerészi. Ami meglepően jó. Én eléggé érzékeny vagyok a gyógyszerekre. A vény nélkül kaphatóak vízhajtó hatással vannak rám. Egyszer / kb. 20 éve) volt ilyen problémám. Ami gyógyszert akkor kaptam attól rémálmom lett. Ez a gyógyszer amit a lányom is szed teljesen jó.Ezt hogyan mondjam a dr.nőnek? Tudom nem szabad másnak felírt gyógyszert beszedni. Lehet a fejemet leszedi. Vélemények?

okt. 11. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Így, ahogy itt van, elmondod. Nem te leszel az első ilyen a praxisában. Hozzáteheted, hogy tudod, nem kellett volna, de...

Ez meg ez.

okt. 11. 08:20
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Megmondani nem illik, de megbeszélni meg lehet.
okt. 11. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább megkérni szokás, mint megmondani.
okt. 11. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy leszedi a fejedet. Az enyém már csak azért sem írná azt, amit kérek, hogy ne gondoljam, hogy ez így megy. Ami nem volt jó, azt viszont mondd, hogy nem volt jó, nehogy újra ugyanazt írja fel.
okt. 11. 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg is mondhatod persze, de nem biztos, hogy megteszi. És ha stílusod nem megfelelő, talán bunkónak is gondol.
okt. 11. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!