Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Nátha alatt szedjek több c...

Nátha alatt szedjek több c vitamint?

Figyelt kérdés
Egy ideig nem volt vitaminom itthon, most szereztek nekem mert köhécselek meg tele az orrom, már napok óta éreztem hogy fáradt vagyok és valami nem klappol. Alapvetően 3g c vitamint szedek, emeljem meg valamennyivel? Ugyanakkor szedek 2g halolajat, multivitaminom nincs jelenleg. Fogyasztottam némi áfonyát antioxidánsként.
2023. okt. 26. 23:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ja meg dohányzom is
2023. okt. 28. 17:57
 12/18 A kérdező kommentje:
79 kilós embernek 2g 100 kilósnak 3g elég.
2023. okt. 28. 18:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Dohányzol, és testépítesz?? Hát az lenne nagyon gyorsan abbahagyni. Ne viccelj, a világ összes c vitaminja nem segít annyit, amiennyit árt a cigi. Akkor olyan komolyan sem tolod a sportot, hogy extra adag kelljen.
2023. okt. 28. 18:06
 14/18 A kérdező kommentje:
13.Nem láttál még dohányzó testépítőt? swarci is dohányzott nem keveset.
2023. okt. 28. 18:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyébként halolajból 2g-ot szoktam bevinni, volt one a day mutlivitaminom is csak most hó vége van. Szedek még 250mg magnéziumot lefekvés előtt. Ha tudok venni rostkomplexet is.
2023. okt. 28. 18:10
 16/18 Grimfox ***** válasza:
Csak betegség megelőzésére, járványidőszakban, és betegségből felépülést segítendő szabad olyan nagy mennyiségben C-vitamint szedni. Noha nehéz annyit szedni, hogy tényleges túladagolási tüneteid legyenek, a túlzott fogyasztás is okoz problémát. Ha testépítesz, és nem pontosan a testtömegedre kiszámolt mennyiséget szeded, abból még gond is lehet. Rengeteget izzadsz, és a légzéssel is sokat párologtatsz. Hiába iszol eleget, a tested vízháztartása akkor sem lesz természetes, amíg nyugalmi helyzetbe nem kerülsz. A túl sok aszkorbinsav a kevés víz mellett, ami a vesékben kiválasztódik, és néhány egyéb anyaggal, amik a testépítéshez szükségesek vesekövet képezhetnek. Ha viszont a tömegednek, és aktivitásodnak megfelelő mennyiséget szedsz, nincs ilyen gond, sőt, az izmok épülésében is közvetett szerepet játszik.
2023. okt. 30. 11:30
 17/18 anonim válasza:

A vitamonok hazúgsagok !!

Jól megtömitek a gyàrtók zsebbeit pínzel.

Màs nem fog történi !!

szept. 11. 15:30
 18/18 anonim válasza:

Mi van veletek emberek? Vitaminokat szedtek, proteint ,taplalek kiegeszitoket !! es a magyar hagyomanyos kajak sem jok !!

gondolkozatok mar egy kicsit.regen sokkal jobb volt minden.

szept. 14. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!