Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » 41 éves férfi vagyok. Reggeli...

41 éves férfi vagyok. Reggeli 8-9 vércukorral. reggeli utáni 9-11 értékkel. Hallottam a króm tablettáról hogy talán segithet normalizálni a vércukrom. kérhetek ez ügyben segitséget? nem voltam még orvosnál.

Figyelt kérdés

2021. jan. 30. 11:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Szép estét!

Önmagában a vércukorszint adott pillanatban mért értéke csak tájékoztató jellegű és nem egyenesen arányos növekedésével a tünetek súlyossága sem. És a terápia sem csak az inzulinról szól, de ez az egyetlen vércukorszint csökkentő hormon és gyakorlatilag nem pótolható mással. (A bejuttatása is számos módon történhet, nem beszélve arról, hogy több hatásprofilú készítmény érhető már el belőle).

Egyébként alattomos betegség, minél előbbi szakszerű kezelést igényel, ami sosem egy tabletta vagy injekció, hanem összetett, életmódváltással járó módszer.

A magas vércukorszint okozta elváltozások visszafordíthatatlanok, a folyamatot csak lassítani lehet, így aki jót akar magának az foglalkozik vele. Ehhez nagyon jó szakemberek nyújtanak segítséget az egészségügyben, aki tényleg tenni akar az egészségéért, megfogadta, betartja ajánlásaikat. Indokolt esetben pedig lehet váltani. A megfelelő kezeléshez rendszeres ellenőrzés is szükséges, melynek egy része otthon elvégezhető, de van, amit intézményben (orvosnál) kell végezni. Tehát lehet önérzeteskedni és jobban tudni, mindenki eldöntheti, hogyan él. De a cukorbetegség napról napra halad előre és csak azt tudjuk óvni, ami még megmaradt. Tehát érdemes jól védekezni.

2021. febr. 4. 19:56
 22/23 anonim ***** válasza:
Chrome: jó, valamilyen mértékben csökkenti és szabályozza a vércukrot.
2021. máj. 15. 17:43
 23/23 anonim ***** válasza:
nem írhatok csúnyát
2021. jún. 23. 02:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!