Reggeli rosszullétre szerintetek mi lenne a megoldás? 25/f
Nem vagyok terhes, reggel kb 4-5 körül felébredek, utána 7-kor szól az ébresztő, addig csak szenvedek az ágyban, max pár percekre bealszok szóval nem pihentető alvás.
Amikor 7-kor kikelek az ágyból, akkor rámjön egy pánik a munka miatt, vagy csak szimplán elkezdek köhögni, de annyira hogy kihányom azt a vizet, amit 5 órától ittam, de csak akkor amikor felkelek.
Nagyon idegesítő, félek reggel már felkelni, mert tudom hogy hányni fogok.
Gyomorsavam annyira nem sok, meg víz és nyál-takony jön vissza.
Enni se tudok annyira.
Rádjön a pánik, munka miatt.
Pontosan mi miatt? Mióta dolgozol ott? Mi a feladatod? El tudod látni? Kollégák? Odajutás? Min pánikolsz pontosan? A többi csak tünet. Az okot kell keresni.
Pánikbetegség tünetei ezek, aztán már attól is pánikolsz hogy nehogy bekövetkezzen amitől pánikolsz, tehát csak rakódik a lelki teher.
Gyógynövényes enyhe nyugtató pl valeriana szedése segíthet ezen. Nem kell aggódnod, nem tudsz ehhez hozzászokni, és semmiben nem korlátoz.
Vagy alkalomszerűen beveszed reggel, és szépen indul tovább a napod, vagy, kúraszerűen este beveszel egyet kb 30-40 napig.
Ez legalábbis személyes tapasztalatom, és utána már nem is szedtem.
Valóban pánik, a munka miatt.
Velem is ez volt.
Annyira szorongtam attól, hogy melóba kell menni, ott szo*ni az idióta munkatársakkal, akik lelki terrorban tartanak.. hogy minden indulás előtt legalább 1 órával elkezdtem öklendezni, és nagyon nehezen múlt el. Hevesen vert a szívem, rossz volt a közérzetem egész hétköznap + vasárnap. Egyedül pénteken munka után és szombaton voltam nyugodt. Teljesen tönkretett, idegileg és lelkileg az a hely. Nem is maga a meló, mert azt szívesen csináltam. Az emberek és az ott töltött idő+utazás, amivel nem bírtam kibékülni.
Amint felmondtam, teljesen feloldódott minden feszültség, aznap egész nap hánytam, miután hazaértem. Ebből is látszott mekkora teher volt, ami ilyen formában is távozott.
Az hogy milyen a lelkiállapotod teljesen megmutatkozik fizikálisan is. Kinek így, kinek úgy.
Van akinek segítenek a gyógyszerek, nekem pl. az nem használt.
Ahol nem érzed jól magad, ott nem szabad maradni.
A lelki egészség a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!