Miért hányom ki az éhgyomorra fogyasztott "citrom-fokhagyma" reggeli itókát?
Nem csodálkozom rajta,hogy kihányod. Ez nagyon erős éhgyomorra! Savas is,csípős is..Legalább egy szelet vajas kenyér kellene előtte. De nekem pl. még így is fájna a gyomrom tőle.
Honnan szedted ezt a "tuti" receptet?
Kiírás óta majdnem eltelt 4 év...
2 -es válaszba ott van, amire tippelek.
" a szervezeted pedig érzi, hogy árt neki."
Igazad van.
Ez a fokhagymás-citromos itókát izületi, és cukor probléma féken tartására, találtam.
Étrend módosítást beiktatni, álltalában nem megy egyik napról a másikra.
Egy ilyen lötty, hamarabb megvan.
És, akkor át lehet térni folyamatosan másik étrendre.
Kipróbálnám ezt. Annyi különbséggel, hogy 1 pohár vízzel, és utána enni.
Márpedig ha pl a kezdődő cukor betegség, izületi nyavalyák, és a magas vérnyomást is kicsit rendbe tartja, inkább ez a baromság fogyasztását választanám.
Mint 3 féle gyógyszer. És rosszabbul vagyok, mint előtte..
A kérdező azért sokmindent kihagyott a válaszolók pedig elfogadták hogy nem tudják. Pl hányszor próbálta, mióta fogyasztja, mindig kihányja, vagy 5-ből 1-szer történt, milyen arányban rak bele, mennyit iszik, van-e volt-e hasonlókra allegiája előtte stb.
Nyilván alapból azért nem kellene kihányni tehát valami lehet a háttérben.
Egyébként a citromos vizet nagyon sokan isznak magában étkezések között vagy reggeli előtt. Én mondjuk tudok almaecetes vizet is nekem finom és könnyebb az emésztés. Szóval gyomor specifikus is a dolog.
Azért, mert az ilyen itóka citromlé (víz nélkül) rengeteg fokhagymával, ami egész más katerória. (Söt sok esetben az egész pálinkába van keverve)
Az meg jogos, hogy ilyen tömény savas, erös valami ellen a gyomor tiltakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!