41 éves férfi vagyok. Reggeli 8-9 vércukorral. reggeli utáni 9-11 értékkel. Hallottam a króm tablettáról hogy talán segithet normalizálni a vércukrom. kérhetek ez ügyben segitséget? nem voltam még orvosnál.
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 11:35
1/23 anonim válasza:
Ehhez már diéta, és szuri kell! Irány a doki!
2/23 anonim válasza:
Ne kuruzsold magadat, mert rosszabb állapotba kerülhetsz!
Irány az orvos, fog ajánlani dietetikust, és szakrendelést!
3/23 anonim válasza:
Ez nagyon sok, cukorbetegseg gyanuja. Mindenkeppen beszelj a haziorvosoddal. Megfelelo kezelessel jol karbantarthato, ha nem kezeled tonkremegy a szervezeted.
4/23 anonim válasza:
Lepontozás? Oké, de akkor mi a helyes válasz?
5/23 anonim válasza:
Őszintén, ki az az ostoba, aki a jó válaszokat lepontozza...????
:-(
6/23 anonim válasza:
4: becsúszó szerelés... :))) (5-ös voltam)
7/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. de szerintem ez még nem akkora kiugró érték ,h szuri kelljen. Hallottam a krómról ,h valakinek segitett. A google pont egy GYK.hu váalszadót dobott ki ,csak sajna már nem találom.
2021. jan. 30. 12:03
8/23 anonim válasza:
7.-nek.
De, ez kiugró érték, és igen, ez már tűs lesz!
9/23 anonim válasza:
Most nem azért, de a krómra csupa-csupa táplálékkiegészítőgyártó cégek reklámcikkeit lehet olvasni...
És nem ilyen magas cukor esetére...
10/23 A kérdező kommentje:
nem a marketing része érdekel. A felhasználói tapasztalat.
2021. jan. 30. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!