Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Csak nekem tűnik pénzrablalásn...

Csak nekem tűnik pénzrablalásnak hogy 3000ftot elkert a gyógymasszőr 30 perc hát masszazsert?

Figyelt kérdés
10000 fős varosban lakok, gerinc problémáim vannak es elmentem gyogymasszorhoz. A munkájával bajom nem volt, mert jól megmasszirozott, de basszus képes volt 3000ftal lenyulni 30perc munkáért.

2021. jan. 19. 15:23
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is olcsón dolgozik. Itt 6000 ft a 45 perc, bár abba csontkovácsolás is van, de ugyanúgy 30 perc a masszás.
2021. febr. 14. 22:46
 62/65 anonim ***** válasza:
100%

Tudod vannak emberek, akik nem elégszenek meg egy gyári melóval, ahol 140 ezret keresnek. De mindig vannak olyanok is, akiknek ennyi a max, másra nem képesek és emellett nyávognak és panaszkodnak mindenre naphosszat. Igazi energiavámpír lehetsz te is.

Ne haragudj, de mint családfő kereshetnél te is jobban fizető melót.. Mindenki a saját sorsának kovácsa.

Egyébként meg egy normális doboz fájdalomcsillapító is ott van majd 3000 forint és a májad is szarrá megy tőle. De akkor hajrá legközelebb!

2021. márc. 12. 08:17
 63/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ez az ár pofátlanul olcsó....most gondolj bele 3000 ft. Kb 2 olcsó menű ára. Vagy egy étterem ára. Most nem azért , de én anno 2000 ft-ot kértem egy óráért, ráadásul volt hogy lávakövekkel dolgoztam, aminél kb kis túlzással az áram többe került mint amit kértem, na mindegy.

(jah amúgy nézz utána, hogy mennyit kérnek egy lávaköves masszázsért általában)

Na mindegy szóval én nevetségesen olcsón dolgoztam.

Ledolgoztam a 7 órámat a munkahelyemen , ahol kb 20 ember masszíroztam le egy nap , közben szaladgáltam egész nap mert nem csak masszírozni kell, hanem pakolásokat feltenni, adminisztrálni stb stb majd aztán hazamentem és ált volt 2 óra pihim , amibe benne volt az ebéd majd ha jöttek masszázsra akkor ugye gyorsan mindent szépen előkészítettem, gyors kitakarítottam és vártam a kedves vendégeket.

Igazából főleg ismerős ismerősei, illetve baráti társaság tagjai jöttek.

Az egy óra nálam tényleg egy óra volt, és elegem lett abból hogy sokszor utána még egy órát is ott voltak nálam, mert az volt az érzésem, hogy a legtöbb embernek csak társaság kell , így ha belegondolsz elment az egész délutánom 2000 ft-ért , amiért kb ha lemegyek a boltba az egy napi ebédem plusz egy szegényes vacsorám.

Hozzáteszem 60000 Ft volt a kezdő fizetésem és egészen konkrétan az albérletem került ennyibe 40.000+rezsi, mindezt egy 4 szezon külföldi munka és kb havi 350.000 ezer forintos fizetés után...

hogy miért? Mert honvágyam volt, mert ott voltam huzsonévesen és nem szerettem volna , ha így mennek el a fiatal éveim távol a családomtól, a barátaimtól, szeretett falumtól, kedvenc városomtól és kb nulla eséllyel arra, hogy családot alapítsak....

Na ebből lett elegem, és ez nem az én szégyenem...

ez az ország szégyene, hogy egy pályakezdőnek, aki motivált és dolgozni szeretne ilyen lehetőségei adódtak csak..

na mindegy, de lényeg a lényeg hogy ezért kellett vállalnom plusz masszázsokat, és tudod mire költöttem ezt a csekély kis pénzt???

nyelvtanulásra.

És tudod miért?

csak hobbiból, mert szeretek nyelveket tanulni pedig tudom, hogy a fizetésem attól hogy időközben egy B2-es nyelvvizsgát is csináltam nem lesz soha több.

Szóval hidd el nekem nem sok az a 2000 Ft egy masszőr fáradozásaiért...

2 1500 ft-os menű ára, vagy ha így tetszik egy mekis menű ára, vagy 2 mozi ára az egészségedért...

És nehogy azt hidd, hogy ez egy egyszerű munka...baromi fárasztó fizikai munka, és ha a kis lelkedet is pátyolgatni kell mellé (mert sokszor tényleg ezért jönnek) akkor még plusz agyilag is lefáraszt, hogy végighallgatod a másikat, főleg ha a masszázs után még ott marad neked magyarázni és elveszi ingyen a drága idődet, merthogy azt nem fizeti meg természetesen senki...

Na jó, de mentségedre legyen szólva, hogy egy szalonban általában megkapod a masszázsod , fizetsz és lelépsz.

Én azért hagytam abba, mert elegem lett, hogy volt olyan férfi a baráti társaságból (inkább úgy mondom, hogy a barátnőm pasijának a baráti társaságából) aki elfelejtett fizetni és utána a közös bulin ott szórta a pénzt a koktélokra és volt pofája elfelejteni nekem nem fizetni.

Elegem lett abból, hogy sokan csak lelki szemetesládának használtak és nem a masszázs volt a lényeg nekik...

elegem lett a férfiakból, akik úgy éreztem, hogy többet akarnak mint a masszázs (nem molesztáltak természetesen, de túlságosan barátkozni szerettek volna és rabolták az időm).

Szóval kedves kérdező nem....egyáltalán nem drága 3000 ft.

Én egy 40 perces masszázsért fizettem 5000 ft-ot gyógymasszőrként egy kollégánál.

De hát lehet keresni olcsóbbat, valószínűleg úgysem találsz.

És hát igen, ha szalonban csinálja akkor igen, áramszámla, bérleti díj, plusz vállalkozási díjak, a tanfolyam díja amit elvégzett, az olajok, a masszázságy a stb stbb ezeket mind ki kell fizetnie ebből a kevés kis pénzből és akkor azért ha már dolgozik az ember szeretné ha lenne rajta valami haszna is....

2021. ápr. 9. 23:12
 64/65 anonim ***** válasza:

jesszus már kérdező...:D 140 ezret keresel? Na képzeld ugyanezen a munkahelyen ahol 60 ezerrel kezdtem most 145 ezret keresek. Kb annyit mint te és ne gondold már azt, hogy egy szalonos masszőrnek jobban megéri mint nekem aki alkalmazott.

Szerinted mennyit fizet vállalkozóként meg mennyit fizet bélleti díjat egy masszőr és mennyi anyagköltsége van...?

Ezt is próbáld kiszámolni...

Ne azt a 6000 ezret nézd óránként , hanem azt hogy a 6000-ből mennyi marad minden mellet annak a szerencsétlennek....

Elmondom neked, hogy lehet hogy még sz..rabbul keres mint te és kőkemény fizikai munkát végez cserébe..áh...de hiába magyaráz neked az ember....

igen 140 ezer kevés, de itt nálunk a városban sok barátom keres ennyit, a párom diplomával keres 180-at.

Hát most mit csináljunk? ez van...

Kisebb városokban ez a valóság.

2021. ápr. 9. 23:23
 65/65 anonim ***** válasza:
100%

jah és igen aki írja az orvost...én a 140 ezres fizetésem mellett 30 ezret fizettem egy szakorvosnak pár perc vizsgálatért...:) Egy sima nőgyógyászati citológiai vizsgálat 10-15 ezer! De amúgy, hogy már segítsek is neked kedves kérdező, ha ennyire sok neked a 3000 ft a, akkor tanácsolom neked, hogy menj el háziorvoshoz , kérj egy beutalót reumatológushos, (sajnos tb alapon gondolom kicsit sokat kell várni rá, főleg most a covid alatt) kérd hogy ha lehet írjon ki kezelésekre és ha szerencséd van és a városodban van lehetőség, akkor alkalmanként kb 1000 ft-ért kapsz 3 kezelést.

Bár nem tudom máshol hogy működik, de pl Harkányban , illetve Hévízen még tb alapon is sokkal-sokkal drágább / alkalom a kezelés...

Mondjuk egy ilyen kezeléssorozat is össz-vissz kb 15 ezer forint, de az 15*3 kezelés általában.

(torna, masszázs, pakolás, tangentor, elektromos kezelés, UH stb stb....)

Ha ez is sok, akkor youtubon találsz ingyen gerinctornát...

ha heti 3* becsületesen esténként megcsinálod, akkor már sokat segítettél magadon és a nehéz gyári munkád mellett kevesebb valószínűséggel alakul majd ki gerincsérv. Ezt mondjuk erősen ajánlom neked, mert ha nem és véletlen kialakul egy gerincsérv vagy bármi probléma ami miatt kiesel a munkából, az nem lenne túl kellemes.

Általában amúgy a mozgásszervi panaszokat mozgással lehet megoldani és megelőzni.

Ami még jó lehet és olcsó az az úszás ...

ha van lehetőséged (bár most sehol nincs erre lehetőség) akkor kb 1000 ft a belépő és lehet heti 3* eljárni szépen úszni.

Oda mell, vissza hát én úgy javaslom.

Vagy ha ez sem, akkor igyekezz nyáron minél többet eljárni úszkálni ahova lehetőséged van.

Remélem azért tudtam neked segíteni is, és hidd el én nem bántani akartalak az előző írásaimmal sem, csak látom, hogy mennyire nem gondoltál bele abba, hogy egy vállalkozónak abból a 6000 Ft/ órából -ből mégis mennyi marad a zsebében.

2021. ápr. 9. 23:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!