Csak nekem tűnik pénzrablalásnak hogy 3000ftot elkert a gyógymasszőr 30 perc hát masszazsert?
Kerdezo, ez meg mindig egyaltalan nem egy kotelezo szolgaltatas.
Ha nem engedheted meg magadnak, akkor nem kell itt sirni, senki nem tart fegyvert a fejedhez, hogy menj el.
Tessek akkor nyavalyogni a baratnoknek, hogy jajj micsoda vilagban elunk, ok biztos megertik :D
Amugy mennyi ido alatt fogy el 10 kilo cukor nalatok? Igaz, en csak havi egyszer sutok edeset, azt is inkabb egeszsegesebb modon, de nalunk evi egy kilo fogy kb.
Lehet, ha kevesebb cukrot ennel, nem fajna a hatad :P
Az elején azt mondod, hogy jól megmasszírozott, most pedig tapicskolásnak hívod? :D
Gondolom helyette a 10 kiló cukor megoldotta volna a problémádat...
Látod kedves Kérdező, mennyire megszedik magukat ezek a gonosz masszőrök, hogy alig van kiadásuk és ilyen árak mellett degeszre keresik magukat. Javaslom, végezz el egy masszőrképzést (1-2 év, lehet meló mellett is) és cseréld le a 140 ezres nettót fizető munkahelyed egy 6000 órabéresre.
Nem hiszem, hogy akad olyan masszőr, aki napi 8 órát szünet nélkül végigmasszíroz heti 5-6 napon. Azért itt nem csak a dollárjeleket meg a kiadást kell nézni, nem szabad elfelejteni hogy ez egy igen kemény fizikai munka, nem mellesleg rengeteg tanulás van mögötte. Ha a szakértelmet nem éri meg megfizetni, meg kell kérni tesót/anyát/párunkat, hogy masszírozzon meg.
Mellesleg én voltam már tb alapon is gyógymasszőrnél, bizonyos összeget akkor is kellett fizetnem, konkrétan 7-900 ft-ot 20 percért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!