Csak nekem tűnik pénzrablalásnak hogy 3000ftot elkert a gyógymasszőr 30 perc hát masszazsert?
Figyelt kérdés
10000 fős varosban lakok, gerinc problémáim vannak es elmentem gyogymasszorhoz. A munkájával bajom nem volt, mert jól megmasszirozott, de basszus képes volt 3000ftal lenyulni 30perc munkáért.2021. jan. 19. 15:23
41/65 A kérdező kommentje:
Jó volt igen es azért tapicskolas mert 6000ftos orabert nem ért és én nem. keresek annyit gyárban a gepsoron. Es igen rohadt drága volt es nem neveznem munkanak a masszirozgatast.
2021. jan. 19. 20:47
43/65 A kérdező kommentje:
Nem mindenki keres annyit hogy gond nélkül ki birja fizetni a 3000ftos masszazst. Es egy 10ezer fős varosban ne kerjen el ennyit érte.
2021. jan. 19. 20:50
44/65 A kérdező kommentje:
És nem hisztizek csak felcsesz ez az egész. Az én kemyerembol tobbet nem eszik az biztos. Először es utoljára mentem es akit tudok le is fogok róla beszélni.
2021. jan. 19. 20:51
45/65 anonim válasza:
Ennyire szarul fizet az a gyár?
46/65 A kérdező kommentje:
140ezret nettoba. Szerintem ez elég szar... ebből élj meg, fizess rezsit es tarts el 2 gyereket. Mas meg tobb száz ezret zsebre tesz fele annyi munkával
2021. jan. 19. 21:02
47/65 A kérdező kommentje:
Kiszamoltam, a masszőr havi 300ezret a legrosszabb esetben is zsebre tesz. és semmi munkaval. de ugyanez a velemenyem sok masik naplopoval pl fodrasz, kozmetikus, termeszetgyogyasz stb
2021. jan. 19. 21:05
48/65 anonim válasza:
Miért, a kisvárosban olcsóbb a kenyér vagy mi alapján várod el, hogy kevesebb legyen az órabére?
49/65 anonim válasza:
Valoban, mas a tobbszoroset keresi, de tanult is erte. Nem hullanak csak ugy az egbol tobb szazezres fizuk a semmittevesert, ugye tudod?
Haverom programozo, jol is keres, de hosszu evek tanulasa, munkaja van emogott. Mondjuk azt nem mondanam, hogy keveset dolgozik, sot, annyi, hogy nem fizikailag, hanem szellemileg faraszto.
50/65 anonim válasza:
Gondolom arról is a masszőr tehet, hogy nem vitted semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!