Csak nekem tűnik pénzrablalásnak hogy 3000ftot elkert a gyógymasszőr 30 perc hát masszazsert?
Figyelt kérdés
10000 fős varosban lakok, gerinc problémáim vannak es elmentem gyogymasszorhoz. A munkájával bajom nem volt, mert jól megmasszirozott, de basszus képes volt 3000ftal lenyulni 30perc munkáért.2021. jan. 19. 15:23
21/65 anonim válasza:
Ezen miért vagy felháborodva? Nem néztél utána az áraknak? Nem kérdezted meg előtte tőle is? Nem kötelező ám igénybe venni a szolgáltatást, ha drágának találod.
Nem is értem az olyan embereket, akik nem néznek utána a dolgoknak vagy rosszabb esetben azt hiszik, hogy még mindig a 15 évvel ezelőtti árakon dolgoznak.
22/65 anonim válasza:
Lenyúlni?
Nem nyúlt le semmidet, Te adtad oda neki egy szolgáltatásért, amit szabad akarotodból vettél igénybe.
Legközelebb kérdezd meg előre az árat, ha annyira fontos az az 1000-1500 Ft, amennyivel szerinted többet elkért, mint kellett volna, és akkor nem lesz min utólag füstölögni.
23/65 anonim válasza:
Ha doki is küld el bárhova (úszni, gyógytornára, masszázsra stb.), azért is kell majd fizetni. Ha az ember nem akar fél évet várni.
24/65 anonim válasza:
6000Ft-os órabér egy vállalkozónál egyáltalán nem sok.
25/65 anonim válasza:
Ettől olcsóbban senki sem fog megmasszírozni.Ez van.Ilyen árak vannak
26/65 A kérdező kommentje:
Én akkor is azt mondom, hogy fél oraert a 2000ft az lett volna a korrekt.... még az is sok, egy. masszazs olaj nem kerül több ezer forintba amit ram rakott plussz a lepedő kimosasa se tobb ezer forint ami alattam volt. Fűteni meg klimaval fűt tehát megint nem. nagy pénz felfuteni egy kb 20 negyzetmeteres szobát
2021. jan. 19. 17:30
27/65 A kérdező kommentje:
Akkor egy órás masszazsert ugyan mennyit kérne??? 6000ftot??????????
2021. jan. 19. 17:33
28/65 anonim válasza:
Miért várod el, hogy semennyi pénzért dolgozzon? Nem valószínű, hogy minden munkanapjának minden órájában van ügyfele, tehát be kell hoznia azt a kimaradást.
29/65 anonim válasza:
Igen, gondolom annyit kérne. Most voltál először masszázson? Ha kicsit körülnézel, meg más helyen más városban próbálkozol akkor meglátod, hogy ez olcsónak számít. De ha nem akarsz rászánni semennyit, akkor nem mész, és meg van oldva. Vagy TB alapon kivárod a sorod ingyen.
30/65 A kérdező kommentje:
Figyelj, nekem havi 140ezer a nettó fizetetesem ugy hogy a belemet is kihajtjak es jön egy ilyen tapicskolo masszőr aki meg fél oraert legombol 3000ftot..na ez a pofátlanság barátom!
2021. jan. 19. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!