Csak nekem tűnik pénzrablalásnak hogy 3000ftot elkert a gyógymasszőr 30 perc hát masszazsert?
Te jó ég ez még mindig folytatódik...?
Írj akkor ki egy siralmat a fodrászokról meg a kozmetimusokról is...
Szerintem a problémáddal egyedül vagy, ha más valamiért nem akar fizetni akkor nem megy oda. Nem kell ehhez kérdés....
Kiháborogtad magad vagy még elmondod 10x ugyanazt?
Esetleg küldd el a számlaszámod és utalok neked 3000-et, ha már ekkora lelki törést okozott neked az, hogy fizetni kellett egy önként igénybevett szolgáltatásért, aminek az áráról nem tájékozódtál előre. :-)
Egyszer kipróbálhatnád, hogy 30 percen keresztül masszírozod, gyúrod valakinek a hátát megállás nélkül. Vagy tudod mit? Csak "imitáld" a masszírozást egy összetekert paplanon, esetleg egy párnán, de legyen meg a 30 perc.
Ez elég megterhelő, szerintem. HA neked az, hogy a hátfájásodat rendbe hozta 30 perc alatt, nem jelent semmit, akkor többet nem kell igénybe venned a szolgáltatását, de másokat is lebeszélni erről, főleg, ha jól is végezte a munkáját (már pedig jól, ha már nem fáj a hátad), az az igazi pofátlanság Csomolungmája. Szerintem.
Ezért a semmiért egy hónap után nagyon fontos volt feléleszteni ezt az ostoba threadet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!