Sok rostot eszem, sokat iszom, megsem megy a nagy dolo. Regebben felkeltem es mar jott is, teljesen kiurultem role. Most van amikor van de akk sem urulok teljesen es van amikor nincs is. Miert valtozott meg, ha az en taplalkozasom nem?
Figyelt kérdés
Tegnapi menum:
Reggeli: 1pohar sutotokle 1pohar szilvale korpas zsenle benne zoldsegek
Ebed: grill zoldsegek rizzsel ,keves kukoricas babos paradicsomos salataval
Vacsora: grill zoldsegek ,rizs,krumpli,kinoa
Egy masik napi menum:
Reggeli : zabkása szilvaval
Ebed: teljes kiorlesu paradicsomos teszta
Vacsora: salata barna kenyerrel
Napi 2-3l iszom
2018. aug. 28. 08:40
11/13 anonim válasza:
Az életmódodban, vagy a munkahelyeden nem változott semmi? Nem stresszel semmi? Ugyanannyi folyadékot iszol? Hány éves vagy?
13/13 Hozé don Padrafos válasza:
Hát ezektől heti egyszer mennék. A rizs jól eltöm, a korpás kenyér, krumpli is. Nem szoktál néha húst enni? Lefekvés előtt egy pohár tej? Reggel 10 percet netezek, és hirtelen úgy kell kimennem, hogy szinte már fáj. Menetrend szerint megjön a barna tehervonat. Biciklizem egy órát melóba menet. Bent iszom egy kávét, és 9 körül megint rám jön. Ebédhez iszom rostos narancslét, attól délután 4 kor is rám jön, miután haza kerékpároztam. Lehet, egy kis mozgás, hajlongás segítene neked. Ciki, de nekem a hobbimra gondolva, fantáziálás, tervezgetés közben az izgalomtól is wc-znem kell hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!