Milyen volt a mai taplalkozasom?
Reggelizni nem reggeliztem de ettem egy kinder tejszeletet
Aztan volt ket oram, hazajottem 1-re es ettem 1 hejaban sult burgonyat, 1 hejaban sult hagymat meg ket db pici debreceni sult kolbaszt
Kifacsartam 2 narancsot 1 grepfrutot megittam
Ettem egy kinder tejszeletet
Vacsorara csinaltam egy nagyobb db lazacot, hozza egy db felvagott avokado 2 db fokhagymaval meg grillezett cukkini
Aztan megint facsartam 3 citrust (2grapefruit1narancs)
Es most egy joghurtot eszem
21 eves vagyok, fiu, 175 cm es 60 kg
A vacsora és a gyümölcs jó.
Olyan 4/10-re értékelném, a következők miatt:
2:lazac, avokádó, cukkini nagyon jó vacsi vitaminokban dús van benne fehérje telítetlen zsír ásványi anyagok szénhidrátok szóval tökéletes
2: joghurt+gyümölcsök szintén nagyon jó vitaminok, a joghurt b12 miatt is
-2 reggeli hiánya
-2 nassolás helyette - önmagában a nasi nem baj de étkezés helyett nassolni nagy hiba. Akkor egyél ilyesmit ha evés után még jól esik
-2 az ebéd nagyon rossz. Feldolgozott szójás-hormonos-antibiotikumos hústermék mellé puszta szénhidrát és kb. 0 tápanyag krumpli. Az adott húsban sok a koleszterin, telített zsírsav tehát nagyon rossz választás. Tápanyagokkal nem láttad el a tested de jóllaktál...
Igen a krumpli-hagyma-kolbasz nem a legjobb de szerintem belefer:)
Koszi a valaszt egyebkent!
Mai etrendem ugyanez volt az ebedig, aztan megettem 70 gramm kesudiot, vacsora megint lazac volt, parolt zoldbabbal pestoval, 2 db buggyantott tojassal meg 1 kisebb db fokhagymas avokadoval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!