Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen volt a mai taplalkozasom?

Milyen volt a mai taplalkozasom?

Figyelt kérdés

Reggelizni nem reggeliztem de ettem egy kinder tejszeletet

Aztan volt ket oram, hazajottem 1-re es ettem 1 hejaban sult burgonyat, 1 hejaban sult hagymat meg ket db pici debreceni sult kolbaszt

Kifacsartam 2 narancsot 1 grepfrutot megittam

Ettem egy kinder tejszeletet

Vacsorara csinaltam egy nagyobb db lazacot, hozza egy db felvagott avokado 2 db fokhagymaval meg grillezett cukkini

Aztan megint facsartam 3 citrust (2grapefruit1narancs)

Es most egy joghurtot eszem

21 eves vagyok, fiu, 175 cm es 60 kg

2016. nov. 28. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, de egy kicsit sok a citrus. Régen én is szerettem, de már nem bírja a gyomrom. Ha túl sokat iszol belőle, kikezdheti a gyomrodat.
2016. nov. 28. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Reggelizni próbálj meg egy kicsit többet és valami olyat,ami tartalmaz zsírsavakat (nagyon pl. a tojás),mert az emésztés,epetermelés napi beindításához szükség lenne rá. Egyébként rendben van.
2016. nov. 28. 20:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Uhh reggelizni nem tudok, egyszeruen kihanynam, nem kivanom. Felkeles utan 2 oraval tudok csak vmit enni
2016. nov. 28. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor,akkor egyél. Ha másképp nem megy vigyél magaddal szendvicset. Kend meg vajjal,margarinnal és felvágottat,zöldséget tegyél bele.
2016. nov. 28. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Elég jónak tűnik. Esetleg a kinder szelet helyett ehetnél valamilyen egészségesebb nasit (pl. magok, aszalt gyümölcs), vagy egy banánt.
2016. nov. 29. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:

A vacsora és a gyümölcs jó.

Olyan 4/10-re értékelném, a következők miatt:

2:lazac, avokádó, cukkini nagyon jó vacsi vitaminokban dús van benne fehérje telítetlen zsír ásványi anyagok szénhidrátok szóval tökéletes

2: joghurt+gyümölcsök szintén nagyon jó vitaminok, a joghurt b12 miatt is

-2 reggeli hiánya

-2 nassolás helyette - önmagában a nasi nem baj de étkezés helyett nassolni nagy hiba. Akkor egyél ilyesmit ha evés után még jól esik

-2 az ebéd nagyon rossz. Feldolgozott szójás-hormonos-antibiotikumos hústermék mellé puszta szénhidrát és kb. 0 tápanyag krumpli. Az adott húsban sok a koleszterin, telített zsírsav tehát nagyon rossz választás. Tápanyagokkal nem láttad el a tested de jóllaktál...

2016. nov. 29. 18:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen a krumpli-hagyma-kolbasz nem a legjobb de szerintem belefer:)

Koszi a valaszt egyebkent!

Mai etrendem ugyanez volt az ebedig, aztan megettem 70 gramm kesudiot, vacsora megint lazac volt, parolt zoldbabbal pestoval, 2 db buggyantott tojassal meg 1 kisebb db fokhagymas avokadoval

2016. nov. 29. 19:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja es eddig csak 2narancs 1grapefruitot ittam meg, a masodik menet majd most jo
2016. nov. 29. 19:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Most jo
 10/10 A kérdező kommentje:
Basszus:D szoval most JON

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!