Mi lehet a bajom? Elmenjek a dokihoz, vagy csak kimerült vagyok?
Figyelt kérdés
Ezen a héten,szinte minden nap fájt a fejem,egy nap töbször is.Fáradt vagyok,reggel nehezen tudok felkelni,inkább délig aludnék. Semmihez nincs kedvem,lusta vagyok.. Mitől lehet ez? Kimerültség? Ez szerintem nem normális egy 14 éves lánynál.:S:( Mit javasoltok,mitől múlnának ezek a tünetek el?(amúgy a mensturációm se jött meg ebben a hónapba,ami nem olyan megleőő,mivel eléggé rendszertelen,inkább 2havonta jön meg..januárban volt,hogy második éve megjött.)
előző héten ballagtam el.
14/L
2010. jún. 19. 13:01
1/3 A kérdező kommentje:
Ez lehet cukorbetegség is? :O
2010. jún. 19. 13:27
2/3 anonim válasza:
Szerintem menj el dokihoz, ő majd kideríti, mi bajod van. Egyébként ennek nagyon sokféle oka lehet, pl. megfázás is.
3/3 anonim válasza:
Ilyen velem is előfordult próbálj minél többet piheni és ha nem múlik el akkor menj el dokihoz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!