Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rendszertelen össze vissza...

Rendszertelen össze vissza alvás megkavarhatja az agyat ilyen módon?

Figyelt kérdés

Amit magamon tapasztalok, az megegyezik azzal mikor megiszok egy sört éhgyomorra és perceken belül érzem is a fejemen, e-mellé bizonytalan is vagyok minden koncentrációt igénylő feladat elvégzésénél.

Pl vezetésnél, ahol rutinból megyek naponta, ott most 3x jobban kell figyelni, és lassabban is megyek nehogy valaki lelépjen az útról, mert szerintem azt sem észlelném rögtön.

Sajnos az utóbbi napokban előfordult hogy hajnal 2-től már nem tudtam aludni, reggel 4ig forgolódtam amikor eleve kelnem kellett volna, a munkaidőm pedig 06-18ig tartott, már akkor olyan fáradt voltam mikor beértem munkába, mint aki előzőleg letudott egy munkát.

Pl tegnap előtt 13 órát aludtam, múlthéten volt 15 óra is, de ez mind hanyagság miatt, különösebb okom nem lett volna ennyi alvásra, csak lustaság miatt vissza aludtam, persze éjszaka meg kínlódtam.

2018. jan. 23. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, és még jobban is.
2018. jan. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!