Egyfolytában álmos vagyok, de nem tudok aludni, mit csináljak?
Többféle altatót kipróbáltam, az imovanet, bioco-t,(ezeket szedem most is) és még pár természetes altatót aminek semmi hatását nem éreztem.A fent említettektől se tudok mindig aludni, de legalább nyugodt vagyok tőlük este. Ha mégis elalszom, nem tudok felkelni, akár 8-9 óra alvás után sem. Ha mégis sikerül(ma sem sikerült), akkor elmegyek iskolába, és bármennyire érdekel a tananyag, ülve elalszom, vagy a padon fekve, hazafelé is a buszon. Nem tudom, hogy mit tudok kezdeni ezzel az egésszel, nálam ez több éve tart, egészségesen is táplálkozom. A kávé vagy az energiaital semmit nem segít, vagy csak jobban elálmosít. Állítólag a banán és a méz felélénkít, de ennek a hatását sem éreztem soha. Amikor sötétedik, ez az álmosság szinte teljesen elmúlik, elkezdek pörögni. Voltam már pszichológusnál is a problémámmal, de csak egy olyan elalvási "taktikát" ajánlott, amit ismertem előtte, és próbáltam sokszor, de nem segített.
Bele tudnék ebbe az egészbe őrülni már. Idén érettségizek, az alvás problémáim miatt szinte mindenből csak 2es vagy 3as vagyok, nem tudok semmire koncentrálni az álmosságom miatt, félek, hogy érettségin is ez lesz, és elb*szom teljesen a jövőmet. Bármi tanács?...
Akinek problémát okoz az elalvás, azon segíthet az almaecet. A recept pofonegyszerű: 3 kanál mézhez 3 teáskanál almaecetet kell adagolni, jól összekeverni, majd lefekvés előtt 2 teáskanálnyit bevenni. Az almaecetben található kálium, vas és magnézium nyugtatólag hat. Ezt a receptet ajánlják azoknak a várandós nőknek is, akik émelygéssel viselik a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!