Egyfolytában álmos vagyok, akármennyit alszom is este, másnap úgy érzem, bármikor tudnék aludni. Mi lehet a baj?
Szia!
Terhes nem lehetsz ugye?
Ha ez teljesen kizártad, akkor is menj el mindenképpen orvoshoz, biztosan a téli időszak is megvisel, reggeltől estig a suliban..érthető.
Egy kis vitaminadagot próbálj beszerezni, de ha lehet gyümölcsök formájában, és ha lehet legyél egy kicsit a szabad levegőn is, /esti séta/ ne csak az iskolában a négy fal közt!
Hasonló helyzetben vagyok, bár én 32 é vagyok, de a munkahelyemen vagyok reggel 4-től, délutánig és utána ismét haza négy fal közé, bizony engem is elkap a fáradtság rendesen...Utálom a telet, nagyon napfény függő vagyok:)!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem, biztosan nem vagyok terhes :)
Ez a probléma már egy jó ideje fennáll, nem hiszem, hogy a tél miatt lenne, nem évszakfüggő.
én 27 éves vagyok,egész nap tudtam volna aludni,nem volt erőm felkelni-nekem vashiányos vérszegénységem volt,plusz nyakcsigolya kopásom,ami miatt állandóan fájt a fejem,nyakam,szédültem-elmentem dokikhoz,kaptam gyógyszert,masszázst,már sokkal kobban vagyok!
Kitartást és jobbulást kívánok!
Nekem november-december környékén volt ez.
Állandó fáradtság,dekoncentráltság,sokat aludtam...napi szinten is eléggé.
Nekem vérszegénységet állapítottak meg (vérvétellel ugye-tehát nem árt egy általános minden kiterjedő vérkép),sok vastartalmú ételt kellett egyek: spenót (utálom :) ),cékla stb.Én inkább vaspótlót szedtem.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!