Mit tehetek az ellen ha álmos vagyok?
Ahogy előttem is írták: sok folyadék, zöld tea is segíthet csak ne az agyon cukrozott Nestea-t idd. Legalábbis nekem az nem sokat segített. Hosszú kávé pár napig tud segíteni, de néhány nap után az is kudarcot mond. Nekem még ami nagyon segített az egyetemi hajtásokban eddig az a NASA-féle power nap volt. Ez annyit tesz, hogy lefekszel napközben fél órára. Pont ebben a félévben volt olyan amikor úgy utolértek a beadandók hogy 4 napig napi 1-2 ilyen NASA szundit tudtam csak beiktatni és nagyon sokat segítettek.
Valamint kipróbálhatod a pzizz nevű alkalmazással az alvást. Elsőre fura és lehet hogy placebo, de én sokszor úgy éreztem hogy jobban kipihentem magam mikor a pzizz keltett mint amikor az ébresztő.
Valamint az is segíthet ha sportolsz valamit (akár otthon futsz, ugrókötelezel, fekvőzöl) és utána sokkal jobban alszol. Legalábbis az én esetemben ezek segítettek és nagyon sokszor nagyon keveset aludtam az egyetem miatt. Hajrá :)
Kedves kérdező!
Ha én elaludnék tanár előtt órán egyetemen akkor lesülne az arcomról a bőr szégyeneben. Professzorok, Adjunktusok kiváló szakemberek előtt így nem szabad viselkedni! Aludni otthon fontos nem az előadóban/szeináriumi teremben.
Szedd össze magad. Tanácsaim: minimum napi 8 óra alvás, reggel egy csésze kávé vagy erősebb fekete tea pl: Twinings earl grey
5 óra alvás, korai kelés, mégis mire számítottál?
3-as
"Elsôsorban igyál sok vizet.Az tele van oxiégénnel (H2O)"
Micsoda levezetés. Kén-dioxidot (SO2), vagy szénmonoxidot (CO) esetleg ne fogyasszon?
Csak ezekkel az a probléma hogy mérgező......
És igenis a szervezetnek ilyenkor oxigénre van szüksége.Ez a legegyszerübb módja,hogy ahhoz juttassa a szervezetét.Ill.még a légzés :D
De miért mit kellett volna levezetnem ?
Egy nitro-glicerin tökéletes égését ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!