Mit tehetek az ellen ha álmos vagyok?
Figyelt kérdés
Egyetem alatt rendszeres tölt el az hogy majd el alszok az órákon mintha valami altatót vettem volna be :( Igaz néha alig alszok 5 órát mivel 5:50 kor megy a vonatom. de igyekszem kompenzálni. Inkább nekem ez erőtlenség olyan tunyaság és nagyon idegesít. Leragad a szemem és nagyon szégyenlem magam a tanárok előtt :(2018. jan. 9. 21:40
11/13 anonim válasza:
Vagy tessék.Akkor kérdező,légyszives fogyassz metanolt mert CH3OH és ezért már fogyasztható mert ott az oxigén ! Vagy igyál már egy kis Dietil-étert mert az meg(C2H5)2O.Szerinted ennyire sík vagyok 9-es ?
12/13 anonim válasza:
Igen, mérgező, pont azért írtam. Vagyis nem elég, ha a képletében van O betű. És a vízből sem csinálunk 4 liter oxigént, meg 4 liter hidrogént a hasunkban, jó reggelt! Minek, mikor a levegőben szabad állapotában is van. Vagy te hal vagy?
13/13 anonim válasza:
Most miért akkor mit kellett volna írnom ? Vegyél nagy levegőket ? Azzal sokra ment volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!