Miért vagyok napközben semmire se jó, nyúlok ki és este 8 után szinte új eröre kapok?
Alig húzom magam napközben es este energikus vagyok ejjel 12 ig
Sajnos nem sikerult ezen változtatni , pedig már 41 éves vagyok ( nö)
Próbáltam koran lefekudni de csak pislogok órákat es úgy érzem kihagyok jó tévé adásokat , imadom az este hangulatát , a csendet mikor minden elhalkul .
En igy jól lennék ha nem kéne reggel korán kelni de az se zökkent bele egy koraibb elalvásba.
Mas is van igy ? Mi a teendö ha van valami az en koromban
Vannak ilyen emberek akik este sokkal aktívabbak mint reggel, illetve nappal.
Én is ilyen vagyok, anyám is ilyen, tesóim is mind ilyenek. Én hajnali 2-3 óráig simán elvagyok. Direkt azért spóroltam össze pénzt a hobbi műhelyemre hogy rendes fűtésem, világításom, szigetelt helyiség legyen hogy ha szabadidőmben este támad kedvem tevékenykedni akkor tudjam csinálni anélkül hogy bárkit is zavarnék. 3 műszakot is direkt ezért vállaltam a munkahelyemen mert a délutánost, meg az éjszakást sokkal jobban szeretem, meg sokkal aktívabb vagyok mint délelőttösbe. Ezt már a főnökeim is észrevették hogy amit délelőttösbe kispórolok magamból azt délután, éjszaka simán behozom. Ők betennének engem 2 műszakba délutánra és éjszakára ami ellen nem lenne kifogásom, részben azért mert jobb pénzt is fizet a pótlékok miatt, részben azért mert én akkor sokkal jobban teljesítek, de hiába, ők nem tehetik meg, mert akkor kellene egy ember aki állandóan délelőtt van, de azért a pénzért senki nem vállalná érthető módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!