Hogyan győzhetném le a szorongásaimat? Pls help!
18 éves lány vagyok, és nagyon komoly szorongásaim vannak.
Mondok egy példát. Mikor megyek valahova egyedül, látom az embereket. Látom, ahogyan rám néznek, és állandóan azt hiszem, hogy azt gondolját, hogy ú de csúnya ez a lány, és hű de ronda ez meg az rajta. Ezt utálom a legjobban. De az a legrosszabb, hogy ezeket tudom is, hogy nincs is így valójában az esetek többségében, és ezt fel is ismerem, de mégsem tudok nem szorongani eiatt.
Ha társaságban vagyok, akkor az segít, de ha egyedül vagyok, akkor minden rossz. Szinte semmit nem merek tenni emiatt néha, mert mindig belegondolok abba, hogyha megteszem, akkor mit fognak gondolni rólam az emberek.
És most nem arról van szó, hogy ezeket azért modnom, mert egy éretlen tini vagyok, aki nincs kibékülve magával, és ezért gondolja azt, hogy őt mindenki csúnyának tartja.
NEM. Nem erről van szó. Tisztában vagyok vele, hogy milyen vagyok, és hellyel-közzel el is fogadom magam. Persze sok hibám van, de tudom, hogy mindenkinek van. Rendesen, szépen öltözködöm, szokták is dícsérni, hogy milyen szép a ruhám meg ilyesmik. És mégis mindig azt érzem, hogy az emberek állandóan figyelnek, és csak rosszat gondolnak rólam.
Bonyolult probléma, de tudnátok valahogyan segíteni?
Vagy aki tudna valami olyan oldalt ajánlani, ahol ilyesmiről van szó, az leírná?
Mindenféle segítséget szívesen veszek.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Uccsó!
És ha így vab, akkor szerinted ezen hogyan változtathatnék/segíthetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!