Mit csináljak hogy ne ájuljak el évzárón?
Figyelt kérdés
Sokszor lettem már rosszul ilyeneken. Ez sok okból ciki mert hát egyrészt szoknya (bár most nadrágban megyek szerintem nem érdekel ha lecs*sznek) meg hát eleve olyan rossz hogy mindenki engem néz. Nem szeretnék elájulni. Mit csináljak? Szólhatok ha már rosszul vagyok, de az kb majdnem ugyan az mert leültetnek vagy kivisznek. Tudok valamit csinálni? Mire kell odafigyelni?2017. jún. 18. 00:57
11/12 anonim válasza:
Víz legyen nálad!
Mint ahogy már előttem is írták, nadrág, kényelmes cipő, nem éhgyomor.
Egy pszichológust keresnék fel, van ismerősöm aki pánik beteg és minden olyan helyen elájul ahol sok ember, nagy tömeg veszi körül.
12/12 anonim válasza:
Én is mindig elájultam. Aztán kénytelen voltam ellógni ezekről, mást nem tehettem. El nem bírom képzelni miért kínozzák az embereket a kötelező állással. Beteg dolog ez, aztán meg csodálkoznak hogy mennyit kell költeni az egészségügyre. Hogy miért akkora baj ha van hová leülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!