Mit tegyek, hogy ne ajuljak el es jobban legyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem. Nagyon faradtnak erzem magam, szedulok forog minden, hanyingerem van a szedulestol meg a fejem is faj egy kicsit. A mai etrendem: delbe egy kakoscsiga meg egy kis keksz, utana gyumolcs, aztan meg 3kor keksz. Utana nem ettem, de eleg sok colat ettam meg egy kis kavet is most, de az se segit..korog a hasam, de nem esik jol az etel. Mit tegyek? Milyen gyogyszer segitene? Ez lehet panikroham? Mert amugy nagyon meg vagyok ijedve..nagyon rossz.2013. júl. 25. 18:54
1/6 anonim válasza:
Továbbra se hívd fel anyukádat vagy bárki felnőttet.
Az eszem megáll.
2/6 A kérdező kommentje:
Itthon van anya, azt mondta, hogy igyak meg menjek ki a levegore es jobb lesz.
2013. júl. 25. 19:06
3/6 anonim válasza:
Vegyél be vitamin és feküdj ki valahová az udvarra, kortyolgassál vizet, hallgass kellemes zenét és aludj egy kicsit
4/6 anonim válasza:
Meg hűtsd le egy kicsit magad lehet a hirtelen melegtől van
5/6 anonim válasza:
Első körben próbálj meg nagyobb menyiségű C-vitamint szedni, kb. napi 5-10.000 mg-ot. A vaterán kapsz kb. 6eFt-ért 1kg-ot, hasznos! A fáradtság nagyobb része ebből adódik...
6/6 anonim válasza:
Régi kérdés, de egyél valami laktatóbbat. A kakaóscsiga szénhidrát, nincsen benne fehérje, a kekszben sincsen. Legalább valami tejterméket egyél ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!