Hogyan tudnám megakadályozni hogy évzárón rosszul legyek?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé ájulós vagyok, nehezen viselem az olyan helyzeteket amikor melegben sokat kell álldogálni. És most kifejezetten meleget jósolnak péntekre. :(
Két éve már rosszul lettem egy ünnepélyen, meg az idei ballagásról is ketten kísértek ki, miután majdnem összeestem. Szóval most para van. :(
Nálatok hogyan oldják meg az ilyen helyzeteket?
17L
2016. jún. 15. 13:11
1/5 anonim válasza:
Egy kupica gin, vagy szilvapálinka segít.
2/5 anonim válasza:
Akkor ne menj el. Valakivel hozasd el a bizonyítványodat.
3/5 anonim válasza:
en is ilyen voltam 10-en evesen.fel ora utan elajultam.de azota se tudom mitol.aztan kinottem.mindenkepp egyel elotte ne ehesen menj.szolocukrot is egyel,meg legyen nalad kozbe is.az alkoholt nem ajanlom.foleg ha meleg lesz.
4/5 anonim válasza:
Kérj ülőhelyet és hivatkozz erre
Öltözz olyan lengén amennyire tudsz
vigyél vizet és szőlőcukrot
Próbálj -ha lehet- árnyékban lenni
5/5 anonim válasza:
Előtte 1-2 órával igyál sok vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!