Hogyan ájuljak el? Nem figyelemfelkeltésről van szó. Olvass lejjebb, és megtudod, hogy édesanyámról
A közelmúltban kétszer elájultam, vérnyomás problémák miatt. Azóta azokat orvosoltuk. Első ájulásomnál volt egy álmom, amely a másodiknál ájulásomnál folytatódott. Édesanyámról álmodtam. Néhány éve meghalt, és nem volt alkalmam elbúcsúzni tőle. Nagyon szeretném még egyszer utoljára ezt az álmot, de éjszaka sehogysem jön össze. Sosem hittem az ilyesmikben, most sem a mágia hatalma alatt vagyok, csak jól esik a belsőmnek újra édesanyámmal lenni, még ha csak képzeletben is, sokkal élethűbbnek tűnik.
Magamban nem szeretnék kárt tenni, és édesapám is kiborulna, de egy apró ájulást nagyon szeretnék még átélni (még ha brutálisan is hangzik), úgyhogy ha tudtok olyan módot, amitől komolyabb bajom nem eshet, de egy pár percig mégsem vagyok tudatomnál, kérlek segítsetek.
Köszönöm!
Köszönöm a válaszod!
Tisztában vagyok vele, hogy a képzeletem szüleménye. Én nem hiszek abban, hogy üzenne...
Csak rettentő jó érzés lenne most, a nehéz napok között látni édesanyám, még ha tudom is, hogy csak a fejemben.
Én sem szeretnék kárt okozni magamban, de ha kétszer elájultam probléma miatt, még egyszer talán beleférne...
van olyan módszer amit jól kell csinálni és akkor működik.
1lépés: legugolsz
2 elkezded szaporán venni(kb 30-40mp) a levegőt
FONTOS hogy közben egy pontot nézz erősen
3: hirtelen felugrassz
4:egy másik ember a falhiz présel a mellkasadonon keresztül amig össze nem esel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!