Stressztől lehet ez az egész?
Figyelt kérdés
Nagyon szúr a mellkasom, mikor iszok akkor is, mikor levegőt veszek akkor is. Rájöttem, hogy amikor inkább stresszelek, akkor mégjobban fájni kezd. Az este kezdte el, mert ma reggel volt egy prezentáció, amire nem tanultam, és a kockafejű társam folyamatosan stresszelt(kb passzív agresszív módon) hogy őt nem érdekli, de max pontszám kell. Reggelre nagyjából elmúlt, de ahogy bemutattuk, láttak a fejét végig, és éllezdtem remegni plusz a mellkason szúrt.ma 07:29
1/2 anonim válasza:
Ha túl vagy a prezin, remélem azóta már elmúlt. Ha elmúlt, akkor a stressz miatt volt. Én a chatgp-től kértem minap vizsga előtti parára tanácsokat, még sok szerencsét is kívánt :) szerintem Valami önnyugtató módszeren te is kezdj el gondolkodni.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen túl vagyok rajta, eléggé koránra rakták online.
Nem hiszem elmúlik egyhamar, mert még vizsgaidőszakom van, és tovább stresszelek, ez csak egy ilyen kisebb hopp volt.
ma 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!