Hogyan sportoljak fogyás nélkül?
Figyelt kérdés
Szeretnék egészségesebb életmódot élni, de minden mozgásformától nagyon gyorsan fogyni kezdek. Mivel nekem nehezebb felszedni a kilókat, mint leadni, ezért ezt szeretném elkerülni. Már egy ideje jógázok és futni is elkezdtem, de ezektől is gyorsan fogyok főleg a fenekemről és csípőmről amit főleg sajnálok. Mit tegyek, hogy folytathassam ezeket, de a súlyom is megmaradjon?2017. ápr. 7. 16:09
1/4 anonim válasza:
Bocsi az offért, de ez engem is nagyon érdekel, mert ugyanez a problémám.
2/4 anonim válasza:
Ha izmot epitesz, az nem egyik pillanatrol a masikra megy es eloszor fogysz, de minel tobb az izmod, az akkor a sulyodban is meg fog mutatkozni. Hosszabb ideig probaltal mar valamilyen sportot? Vagy mindig csak megijedtel, hogy most fogysz tole es akkor abba is hagytad?
3/4 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy hosszabb ideig de tényleg megijedtem, hogy fogyok ezért nem túl rendszeresen csináltam. Nem tudtam, hogy ez a normális, hogy először fogyok. Köszönöm szépen a választ!
2017. ápr. 7. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!