Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, mit sportoljak?

Fogyni szeretnék, mit sportoljak?

Figyelt kérdés
A helyes étrendhez kaptam segítséget, viszont mozogni is szeretnék. Nem vagyok hozzászokva a sporthoz, a futást kifejezetten utálom, bár jobb időben tervezek futni is. A kérdésem hogy milyen edzést javasoltok? Illetve ha kondi termet javasoltok akkor írnátok megfizethető budapesti edzőtermet is. Köszi a segítséget :)

2017. jan. 30. 22:45
 1/2 anonim válasza:

Üdv!

Júliusi 144 kg után ma 124 vagyok. Heti 2-3 alkalommal lassú kocogás, a végén már 80 percet, a kezdeti 5 x 2 perc után. Fele annyi kaja, és nincs édesség.Ja szilveszter óta nem volt kocogás, az időjárás miatt. Október óta no bkv bérlet, gyalog napi kb. 60 perc összesen. Igen, meg minden étkezés előtt fél órával egy kanál útifűmaghéj+ 1 kanál csia mag kb. 1 deci vízben áztatva 2 percig. Plusz egy futócipő 25.000, és futás előtt a rövidnadrágra, és atlétára folpack fólia, és hosszú felső nyáron is.A cipőt behoztam a bérlettel. A magok havi 4.000.Este 6 után nincs kaja, ha nagyon kell akkor gyümölcs+dióbél. És hinni benne!!!

Nekem ez a titkom.

Nyáron 110 leszek, cél a 95! A csodabogyókban és az egyéb hókusz-pókuszokban nem hiszek, így 41 évesen.

Hajrá!

2017. jan. 31. 16:35
 2/2 anonim válasza:
2017. aug. 5. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!