Mit tegyek? Várjak? Kismamák válaszát várom.
Sziasztok!
Már ezelőtt héten meg kellet volna szülnöm,április 16.ára voltam kiírva,nem szültem meg,nagyon nagy a pocakom,és nagyon sokat iszok,az szeretném kérdezni hogy nem gond ez?vagy nem kéne császározni? ezt is hallottam.. úgy félek,hiszen bármikor megszülhetek,egyébként egy kislányom lesz,zoénak fogják hívni:) már alig bírok várni,nem merek elaludni,mással is volt ilyen? egyébként a doki nem mondja hogy császár vagy ilyesmi,azt mondta türelem..
köszönöm
Szia!
És miért nem fektetett be a doki a terminus lejártakor?
Mikor indítják a szülést? Mennyit húzhatsz rá? Mert max 2 héten belül meg kell szülni a babát a terminus lejártához képest!
Túlhordás nem ok császárra:)
2 fiam van, mindegyiket túlhordtam, de mindegyikkel a terminus végén már befektetttek megfigyelésre.
Kitartás, max 3 nap már csak és babázol:)
Köszönöm!
Voltam dokinál,de azt mondta nem kell befeküdnöm meg semmi,majd menjek ha indul a szülés,viszont leegelőször kiírtak április 16-ra,aztán április 20,de most kiderült hogy tegnap meg kellet volna szülnöm..össze vissza van az egész,sajnos nem tudom mi legyen,nem akarok császárt,már nem bírom..annyira nagy a pocim:) és annyira szeretnék babázni,majd megírom ha megszületett a kicsike:)
Halihóó:)
megszületett ez a kis pocilakó:)
a kicsi Zoé nagyon édes. a hétvégén jöttünk haza,szombaton!
Május 18.-án született, délelőtt 10:34-kor:) 3kg10dkg:)
nagyon jó kisbaba:)
Üdv: egy boldog anyuka
Jajjdejó, gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!!! No meg egészséget:)
04-27 14:30 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!