Németországban élö kismamák, és anyukák válaszát várnám. Ki oltott a sweinegrippe ellen és mennyi idösen?
Figyelt kérdés
Az orvosom nem olt,nem is javasolja.28 hetes vagyok.A lányom 23 hónapos lesz.
Karácsonyra utaznánk haza a szüleimhez(Mo).De egyre jobban aggódom.......Vagy csak nagyon fel van "fújva"??
Itt miért nem hallani a hírekben újságokban??
Azt tudom,hogy itt,Baden- Wüttembergben novemberben volt a legtöbb beteg....De ezen kívül semmi.....
2009. dec. 18. 16:40
1/3 anonim válasza:
Én még nem szültem, de engem a nőgyógyász beoltott a sima influenza ellen, azért, hogy a baba ne betegedjen meg olyan könnyen, lévén, hogy a tél közepén fog megszületni. De azt meg sem említette, hogy Schweinegrippe ellen is be akar oltani. Egyébként nálunk (Rheinland-Pfalz) sem hallani róla semmit.
2/3 anonim válasza:
A barátnőm kint él, két gyerekük van. Azt mondta, 4 gyerekorvossal beszélt, egyik sem ajánlotta az oltást.
3/3 anonim válasza:
Ha nezted a hireket az utobbi idöben,akkor hallhattad,hogy mekkora botrany volt abbol,hogy a politikai elit mas hatoanyagu oltast kapott,amelyböl hianyzott az az anyag ami a mellekhatasokert felelös a közembereknel.Nekem ennyi eleg volt ahhoz,hogy eszem agaba se legyen beoltatni a csaladomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!