Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A xanax elvonási tünetei...

A xanax elvonási tünetei meddig tartanak?

Figyelt kérdés
5 évig szedtem pánikbetegségre 0.25mg-os xanaxot, azonban az utóbbi 2 évben már ennek is csak a felét. Többször próbáltam abba hagyni de nagyon erős elvonási tünetek jelentkeztek nálam. Most viszont 1 hónapja elhatároztam, hogy ha esik, ha fúj , megszabadulok tőle és a nehezén már túl vagyok. Az elviselhetetlenségig fokozódó szédülés, szívdobogás és remegés szerencsére alábbhagyott.Most viszont a hangulatomon kezdem érezni, hogy másabb. Rémálmaim vannak és főként reggel elég depressziós hangulattal ébredek. Nagyon remélem, hogy ez csak átmeneti.Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
2016. jún. 20. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Fokozatosan kell megvonni, nem egyszerre abbahagyni...
2016. jún. 20. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:

0,125 mg-t szedsz ha jól értem. Na ez nagyon kevés már ne haragudj. Neked nem elvonási tüneted van hanem az alapbetegséged jött elő megint. Nem csökkenteni hanem növelni kéne a gyógyszert vagy pszichiáter szakrovos segítségével antidepresszáns terápiára átállni

Gyógyulást

2016. jún. 20. 17:26
 3/4 zsolt197501 válasza:

Kedves Sorstársak / Anonim!

Hülyeséget ne írj, mert azzal csak ártasz! Terápiás adag is komoly függőséget okoz!!! Én is 2 évig szedtem illetve abból félévet nem. Eltudtam tavaly hagyni egyből. Idén januárban újra elkezdtem szedni napi max 0,75mg-ot megosztva. Nagyon ritkán mentem fel 1mg-ra megosztva. Ma 1 hete nem szedem és erős szorongás, pánikrohamok, iszonyatos szédülés,(a nap 24 órájában), hányinger, mellkasi panasz, vérnyomás ingadozás, magas pulzus. Most is egyből hagytam el. Igen is függőséget okoz még a terápiás adag is. Ez egy szörnyeteg. Teljesen mindegy, hogy fizikai vagy lelki függőség!! Elvonási tünetek , akkor is vannak!! Szívből kívánom, hogy mindenki eltudja hagyni. És azokkal szedetném orvosokkal, akik ezt felírják. Nekem is mondták, hogy semmilyen függőséget nem okoz ez a mennyiség ennyi idő alatt. Hazudnak!!! Gyógyszer lobbi és teljes tudatlanság az orvosok részéről. De inkább hazudnak. Mindenkinek gyors gyógyulást kívánok!!

2020. nov. 19. 07:26
 4/4 anonim ***** válasza:
6 éve próbálom lerakni ezt a mérget, most tartok 4 hónapnál, megint jöttek a rosszullétek. Egyszer azt mondta nekem egy orvos, hogy soha nem fogom tudni lerakni. Nem elkeseredettségem mondom ezt, de IGAZA VAN
2022. nov. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!