Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meddig tartanak az elvonási...

Meddig tartanak az elvonási tünetek leszokásnál?

Figyelt kérdés
Leszoktam Scippáról, Ataraxról és Ripedonról egyszerre, kb. 1,5 évig szedtem őket. Pár napig hányingerem volt, most pedig rohadt idegesítő allergiás tüneteim vannak már legalább 3 napja: szinte elviselhetetlenül viszket a szemem, az orrom - sose voltam allergiás, gondolom a gyógyszerektől van -, nagyon fázok, melegem van, izzadok egyszerre. Még nem is zavarna, de pont most kezdek bele a munka világába... Szóval meddig számíthatok szenvedésre?
2016. máj. 25. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Aligha hiszem, hogy orvos mondta, hogy hagyd abba őket, pláne így. Skizofrénia kezelés nélkül ön- és közveszélyes.
2016. máj. 25. 00:33
 2/3 anonim válasza:
Nemhiszem hogy a gyógyszer miatt lehetnek a problémák. Lehet hogy pszihésen beképzeled hogy nincs gyógyszer és bajok lesznek. Mindenképpen el kell menni orvoshoz.
2016. máj. 25. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Hirtelen tetted le, mi ? Hiba volt.
2016. máj. 25. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!