Állandó lehangoltság, ok nélküli síráshajlam, kedvtelenség Mit tehetek ellene?
Pár hete folyamatosan fáradt vagyok, munkában sem találom magam -nincs rossz munkám de valahogy nem dob fel, van párkapcsolatom, igaz némileg veszekedéssel tarkítottan, de alapvetően megvagyunk..
De mostanában páromhoz sincs kedvem, meg úgy semmihez se.. Csak egyedül lennék és semmit se csinélnék.. Nem várok babát egyébként. :)
Vitaminhiány lehet vagy hormon, pajzsmirigy probléma.. Erre a hónapra van endokrinológushoz időpontom, hátha..
Most a sportolást kezdem el hátha az adrenalin jót tesz.
Van más is így ezzel?
depressziód van. Közepes súlyosságú lehet aki már ilyen szinten van annak gyógyszert kell szednie. Manapság már nagyon jóféle készítmények vannak pl: scippa, velaxin, brintellix amik pont az általad felsorolt tünetekre hatnak kiválóan. Javaslom minél gyorsabban pszichiáter szakorvos felkeresését a hozzád legközelebb lévő sztk-ban elmehetsz hozzá beutaló nélkül :)
Gyógyulást kívánok
nem régóta vannak ezek a tünetek a depresszió nem súlyosabb ennél?
Gondoltam sima kimerültségre, vitaminhiányra, pajzsmirigyre is..
A depressziótól féltem én is...
Próbálok mindent megtenni addig is hátha..
De köszönöm a választ.
ez az állandó fáradtság, kedvtelenség, bőrproblémák, -akné- sárga bőr tenyéren, talpon (emiatt gondoltam pl. pajzsmirigy-hormon problémára), koncentrációs probléma, néha hajhullás de az lehet évszakváltás miatt is, fogyás de az meg tudatos valahol mert nagyon odafigyelek a kajára
tavaly voltam vérvételen akkor nem volt hormonból semmi kimutatható probléma
huh a tavalyit majd megnézem a papírokon egyébként ez a szint mennyit változhat fél év után?
most szeretnék új vérvételt csináltatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!