Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindennap fáradtság és lehango...

Mindennap fáradtság és lehangoltság érzésnek mi az oka?

Figyelt kérdés
Mindennap 6kor kelek délután 4-5ig dolgozom, este 9-10 körül le is fekszem aludni, szóval a 8-9óra napi alvás az meg van. Nem is nehéz fizikai munkát végzem, csak vezetek kb. egésznap, enyhe stressz, de elenyésző. Mégis mindig amikor haza érek semmi életerőm, levert, fáradt vagyok és nem tudok csinálni semmit. Még semilyen edzést sem tudok csinálni hiába szeretném, mert full fáradt vagyok, és a fáradtság miatt nehezen tudom rávenni. Már nagyon elegem van, hogy semmi aktivitás nincs bennem, hol ott 25 éves férfi vagyok....
2014. okt. 6. 17:21
 1/3 Kim Bo Mao ***** válasza:
Egész nap vezetni nagyon fárasztó, mert egész nap koncentrálsz és ülsz. Lehet túl monoton is, az is nagyon fárasztó. Én azért megpróbálnék egy 30 percet sétálni, az jót tesz a vérkeringésednek. Nem tudom továbbá hogy hogy étkezel de sok gyümölcsöt és zöldséget egyél, és kevés kávét igyál ha iszol. :)
2014. okt. 11. 00:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Elég sok kávét iszok, de a gyümölcs az szerintem azért kevés a boldogsághoz. :)
2014. okt. 17. 18:41
 3/3 anonim válasza:
en is igy vagyok, szokszor meg maszturbalni sincs erom. lehet egy baratno hianyzik
2014. okt. 18. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!