Depresszió, fáradtság, szorongás kezelése mivel a leghatékonyabb?
Sanjing blue bottled márkájú Ginseng Royal Jelly. Segít a fáradékonyság kezelésére, természetes kivonat. Míg nem ajánlanak valami erősebbet, addig ezt is kipróbálhatod, egy 1000 forint kb.(Icelantern/Dr. Chen márkájú nem jó) Nekem segít nem lebetegedni és aktívabb vagyok.
A szorongással kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni, nálam ilyen csak a hónap bizonyos részeiben fordul elő, sok víz, megértő emberek és kevesebb stressz segít, de a depresszió komolyabb.
Foreveres Royal Jelly-depresszióra, hangulatjavítónak
Szorongásra:Lycium plus
Mellékhatásmentesek!
Mindkettő jó fáradtságra is!
A termékek személyesen nálam is kedvező áron elérhetőek ( eü-ben dolgozom, a személyre szabott adagolásban tudok segíteni( Bp)
Jó a Ginseng is, de azzal vigyázni kell, mert az meg este nem hagy elaludni, azt inkább reggel szedd
Én Omega 3-at ajánlom ! Magnéziumot (Napi 350MG)
B6 vitamin se árt szorongásra főleg hatásos !
Orbánc-citromfű tea keverék amit én iszok ez is hatásos! :)
Multivitamin és a mozgás is fontos! Járt naponta 30-60 percet sétálni! Meg bicikliz ! Legyen egy jó társaság ahova be tudsz illeszkedni ! Bár ez csak úgy tudnám megmondani jobban ha tudnám mi a kiváltó ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!