Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek? Mivel tudnák...

Mit tegyek? Mivel tudnák "megjavulni"?

Figyelt kérdés

Nem tudom körbeírni azt az érzést, ami néhány napja rajtam van, de nem egyedi eset már nálam. Nem tudok ilyenkor mit csinálni. Olyan érzés kap el mindig, mintha valami rossz fog történni mindenképp, nem érzem magam jól, sírok, semmihez nincs kedvem. Hányingerem van, aludni se tudok, csak ha sikerül lenyugtatni magam, akkor is csak 2-3 óra telik el alvással, utána felriadok. Nehezen kapok levegőt, néhány hónapja már pánikrohamszerű tünetek is jelentkeztek.Egyszerűen nem szeretem magam, és úgy érzem engem se szeretnek, pedig tudom hogy okom sincs rá hogy ezt higgyem, de ez nem segít ezen az érzésen. Lehet kívülállónak logikátlannak tűnik az egész. Demotivált vagyok, nem látok magamnak semmi jövőt, erre gondolva jócskán elkap a félelem. Van párom, akit szeretek, ő is szeret, mégis néha úgy érzem, hogy talán az ő részéről viszonzatlan, pedig már tervezgetjük a "közös jövőt".

Szerintetek keressek fel szakembert? Nem szeretném ha gyógyszereket kéne emiatt szednem, szeretnék valami alternatív megoldást, kimozdulni, de ilyen szürke, nyomott és hideg időben nem sok lehetőséget látok. Barátok sose érnek rá, hogy összeüljünk.

19/l

2015. jan. 7. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Első lépésként hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes számon. Eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról, ha nincs, akkor utcai fülkéből is. Itt segítenek, hogy rájöjj az okokra, és a lehetséges megoldásokra.

A pánikroham szerű tünetekre, alvászavarra jó az agykontroll, mint relaxációs technika, de igazából bármiféle meditáció. Ha a youtube-on beírod, hogy agykontroll relaxáció, akkor egy csomót találsz, hallgasd meg, kövesd az utasításokat. Napi 2-3 20 perces meditációval, lefekvés előtti meditációval sokat oldódik a problémád.

2015. jan. 8. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Pszichológus vagy kineziológus is segíthet.
2015. jan. 8. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első lépést már megtetted a javulás felé, hogy beszélsz róla!

Minél előbb fordulj segítségért mert krónikusba is átmehet.... mint nekem... :(

Ha kell tudok helyet ahol segítenek és nem csak gyógyszerrel!!!!

Jobbulást! Buék! :)

2015. jan. 8. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
"Tudnák" :D
2015. jan. 8. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!