Mi segíthet az emberen?
Korunk "népbetegségének" tüneteit érzem én is: lehangolt, sötét jövőkép, céltalanság, türelmetlenség, stressz..ilyesmiket vélek felfedezni magamon.
Mi segíthetne? Nem ciánra és nem is egy .57-es stukkerra gondoljunk, köszi..
Pszihológus..vagy inkább meditáció..egyéb ötletek?
Kinek mi vált be?
Köszönöm, értékes szavak.
Frissen 34 vagyok, ffi. Hobbim a motorozás, ilyenkor az nem téma ezen az éghajlaton, olvasni is szoktam, most a 19 perc-et éppen. A magam módján vallásos vagyok, de a napokban egy olyan írást tanulmányoztam, amelyet komolynak tartok, "hitelesnek", de eszerint az egész kereszténység egy humbuk, most nem részletezném, ám igencsak elgondolkodtató..
Egy célom lenne igazán, a boldogság, de koncentrációs zavarom miatt nehéz bármit elegendő ideig csinálnom, emiatt a kitartásom, khm, megkérdőjelezhető.
Úgy veszem észre, h a gondolataim rabja vagyok bizonyos szinten. Emberi kapcsolataim egyre rosszabbak, nem bízom az emberekben. Úgy érzem, gyakran szorongok, szóval van bajom.
Képtelen vagyok hosszabb ideig figyelni valamire, elkalandoznak a gondolataim. Ugyanazok foglalkoztatnak körbe-körbe, tehát valamin töprengek, aztán máson, majd megint máson, aztán vissza ez elsőhöz, kb. így tudnám leírni és ez hetente-kéthetente ismétlődik. Ezért sem jutok előre, ami ma megfelelő, holnap vagy azután már nem, majd mégis és átlátom, de mégsem tudok tenni ellene érdemben..
Szüleimmel és barátnőmmel élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!