Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kimerültség, lehangoltság....

Kimerültség, lehangoltság. Szerintetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Már körülbelül 2-3 hónapja olyan lehangolt vagyok, fáradékony,kimerült. Aktívan sportoltam,jelenleg is valamilyen szinten csinálom (konditerem,futás), már amennyire van rá energiám. Mielőtt a lehangoltságot tapasztaltam, tele voltam energiával, vidám, jó kedvű voltam, motivált voltam, edzettem. Most egyszerűen nincs rá energiám, próbálom tartani a heti 2-3 edzést, de így nem olyan minőségű az edzés, mintha teljes erőbedobással csinálnám. Bármennyit alszok ugyanúgy elfáradok, szóval a gond szerintem más, nem az alváshiány. Elkezdtem magnéziumot szedni, meg szedek C-vitamint, amit már előtte is szedtem. Sosem éreztem magam még így. Szerintetek mi lehet a háttérben?

2014. nov. 7. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem a fényhiány, az őszi átállás okozza, akkor érdemes lenne elmenned a háziorvoshoz, kellene egy vérképet csinátatni, hogy nincs-e valamilyen szervi oka.
2014. nov. 7. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 18/f, igen mostmár én is gondolkozok egy kivizsgáláson. :)
2014. nov. 7. 17:06
 3/4 anonim válasza:
Egyszerű vitamin és nyomelem-hiány. B-komplexet, magnéziumot, és d3 meg k2 vitamint szedj a kalcium mellé.
2014. nov. 18. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2014. nov. 21. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!