Mit csináltok, ha lehangoltak, depressziósak vagytok?
Figyelt kérdés
Sportolok, egészségesen étkezek, ezeket szokták javasolni, d ezek nem segítettek, szóval gondolom nem ilyen alapvető a probléma. Igazából mindig is kicsit, csendesebb, visszahúzódóbb voltam, többször voltam lehangolt, de az utóbbi időben eléggé megerősödött már olyan fizikai tünetei is vannak, mint a hajhullás, pattanás, kellemetlen testszag, remegés, szorongás mindegyik ellen felszínesen próbálok védekezni, de valószínűleg ez a gyökere, és nem tudok mit csinálni, semmitől se vagyok boldog, csak a 2 legjobb barátnőmmel tudok őszintén beszélni, de erről nem is, nem is tudom miért vagyok ilyen ilyen, szóval ti mit javasolnátok? voltatok már így, mit csináltatok, amitől elmúlt?2013. ápr. 13. 19:55
1/3 anonim válasza:
Hallgass vidám zenéket.Nézz vigjátékokat.Nekem általában azok segitenek.Vagy még egy jó gyógymód a blogirás.Oda leirhatod érzéseidet,meg mindent.Vagy a napló.Ha valahova vagy valakinek eltudod mesélni,hogy mi nyomaszt,vagy egyszerüen mi a baj,megkönnyebbült leszel.
3/3 anonim válasza:
előző válaszok csak ideiglenesen segitenek tapasztalatból mondom szerintem párkapcsolat/sex jobban segít =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!