Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 21 éves vagyok és nem tudok...

21 éves vagyok és nem tudok leállni a gondolattal hogy öregszem?

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben lettem 21, és már most öregnek érzem magam. Igaz nagyon fiatalnak nézek ki, 17nek sem mondanak, de öregszem, és minden nap bánatrohamot kapok ez miatt... újra 17 akarok lenni, lassan összeomlok a bánattól .. nem tudom mit csináljak, és az a baj hogy esélyt sem látok arra hogy megbékéljek a gondolattal
2016. márc. 23. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
ennyi idősen ez nem normális,menj pszicho-mókushoz, de ha ettől jobban érzed magad,nézd meg,hogy a színésznők huszonéves korukban baromi hülyén néztek ki,28-30 körül kezdtek normálisan kinézni, és ez nagyon sok nőre igaz,akkor kezd tényleg olyan wow nőnek kinézni,nem 16-17 évesen,hanem később lesznek durván dögösek
2016. márc. 23. 18:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi ez aranyos, de én "férfi" vagyok és jól nézek ki, bár ez nem ide tartozik, de nincs köze ahhoz hogy hogyan nézek ki.. én csak újra 17 akarok lenni:'(
2016. márc. 23. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:

ha a kinezeted miatt lenne, akkor meg főleg igaz lenne, mert a korral férfiasodik az arc, sármosak lesznek

de akkor valószínűleg a felelősség vállalás az,ami ilyenkor kezdődik az,ami zavar,másra nem tudok gondolni,neked van jobb ötleted?

mitől volt jobb az életed 17 évesen?

mi hiányzik most?

mi változott meg?

2016. márc. 23. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
nárcisztikus személyiségzavaros vagy
2016. márc. 24. 10:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Utána olvastam hogy mi az, és nagyon nincs igazad.
2016. márc. 25. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
minden személyiségzavaros azt mojndja hogy Ő nem az xD
2016. márc. 25. 14:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltál, szóval ha lehet inkább tartsd távol magad a kérdéstől. Köszi.
2016. márc. 25. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Hiszen pont azt mondod, hogy nem a kérdésre válaszolt, tehát eltávolodott a kérdéstől... Egyébként most nézem, hogy nincs is kérdés :) Ha olyan terméket keresel, ami lelassítja a sejtjeid öregedését, olyan anyagokkal látja el a szervezeted, amik optimálisan működtetik a sejtjeidet és teljesen egészséges, akkor van rá megoldás! Ja és pszichésen is megoldás, hiszen a depresszióból, pánikbetegségből is kirántja az embert, akkor neked is bejöhet.
2016. márc. 26. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!