Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Öregszem?

Mi lehet a baj? Öregszem?

Figyelt kérdés

Már nem annyira bírom a futást, erősítést meg ilyeneket. Katona vagyok úgyhogy bírnom kéne. Eddig nem volt soha semmi baj de pár hete hamarabb elfáradok és futás közben/után néha rosszul vagyok (gyengeség, szívdobogás, hányinger, néha szédülés). Mitől lehet?

32F

2012. okt. 8. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A honvedsegnel is van orvos!
2012. okt. 8. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mennék oda ha nem muszáj.
2012. okt. 8. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy öregszel, még csak 32 éves vagy. :D Viszont mindeképpen el kellene menned orvoshoz, mert lehet valami komolyabb betegség is a háttérben. De persze kimerültség is :P
2012. okt. 8. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menjél el orvoshoz,mert a tünetek amiket leírtál szívproblémákra utalnak.Persze lehet kimerültség is,de az nem okoz hányingert és szívdobogást.

Ha szoktál észlelni,gyomorfájdalmat,és ok nélküli verejtékezést,leginkább éjszaka,akkor azonnal orvos.

A hiedelmekkel ellentétben hogy a szívrohamnak nincsenek előjelei,téves megfogalmazás.Vannak!És elég korán,már 1 hónappal előtte jelezheti a szervezet,hogy valami nem jól stimmel az öreg ketyegővel.Leginkább férfiaknál vannak erősebb elő tünetei,de a nőknél is mindig van,csak ugye olyan számot nem tevő tünetek ezek,hogy mindenki legyint rájuk.

A te tüneteid intőjelek,főleg ha mint mondtam éjszakai izzadás is társul hozzá,és esetleg ha még a gyomrod is fáj.Persze nem mindenkinél van minden tünet.

Mindenképp orvos!!!Ne várj vele!!!

2012. okt. 9. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!