Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem öregszem, miért?

Nem öregszem, miért?

Figyelt kérdés

Tudom hülyén hangzik, de ha bárki rámnéz akkor egy 15-16 éves kis csitrit lát, ha beszél is velem akkor is az érdeklődési köröm meg minden megegyezik ezzel a korosztállyal. Csakhogy én már 26 vagyok. De egyszerűen nem tudok felnőni se külsőleg se belsőleg. Miért? Úgy érzem gyerek vagyok... miért érzem ezt? Tényleg olyan mintha megálltam volna a fejlődésben 15 évesen.

A volt osztálytársaimnak már saját családja van, van akinek már gyerekei is, saját lakása, kocsija. Engem még a pasik sem érdekelnek komolyabban, és nem is tetszenek csak a tizenéves hülyegyerekek. De nem tudok mit tenni ellene... vagy igen? Mi a fene bajom van? Tényleg megálltam a fejlődésben? Létezik ilyen?

2010. júl. 24. 01:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát én 19 leszek nemsokára, és kb 13-15-nek nézek ki...:S:/

De szerintem csak meg kell találnod a megfelelő partnered,amilyen te vagy. Ne görcsölj ezen sokat.örülj neki, hogy nem nézel ki 26-nak. Inkább élvezd az életed!:)

2010. júl. 24. 01:41
 2/5 anonim válasza:

hmmm ez érdekes

olyat hallottam meg láttam már hogy 24 évesnek nézet ki a csaj közben 19 volt :D

2010. júl. 24. 01:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A "kinezeseddel" ne torodj, 10 ev mulva orulni fogsz, hogy fiatalosan nezel ki, mig a baratok akikrol beszelsz penzt fognak kolteni hogy fiatalabbaknak nezenek ki. Belso felnoves: Legyel erdeklo tipus. Tanulj, nezz magad korul, ne ugy elj mint egy vak lo. Bovitsed tarsasagod, hobbid. Iratkozz be rovidebb-hosszabb kurzusokra, vagy a netten vagy iskolaban. Idd fel a kornyezeted. Legyel optimista, vidam, a tobbi majd mind helyere fog allni. Ne siettesd az eletet, gondok, bajok, mereg az jon majd magatol. Barataid legyenek azok akikre felnezel, tanusz, fejlodni tudsz veluk. Ha megkerdezned odztalytarsaidat, es oszintek lennenek, megmondanak, hogy gyerek, hazassag, kolcson visszafizetes, habar orom, de nagyon sok sztresszel is jar. Ez az elet.
2010. júl. 24. 04:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem gond, engem 43 évesen is rendszeresen letegeznek.
2010. júl. 24. 05:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Alkati, örülj neki. Nekem sem szokták elhinni, hogy a két gyerekem nem a testvéreim. Pedig 30 vagyok.

Mondjuk a szarkalábak mindenkit utolérnek egy idő múlva, az majd lebuktat :-O

2010. júl. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!