Nem öregszem, miért?
Tudom hülyén hangzik, de ha bárki rámnéz akkor egy 15-16 éves kis csitrit lát, ha beszél is velem akkor is az érdeklődési köröm meg minden megegyezik ezzel a korosztállyal. Csakhogy én már 26 vagyok. De egyszerűen nem tudok felnőni se külsőleg se belsőleg. Miért? Úgy érzem gyerek vagyok... miért érzem ezt? Tényleg olyan mintha megálltam volna a fejlődésben 15 évesen.
A volt osztálytársaimnak már saját családja van, van akinek már gyerekei is, saját lakása, kocsija. Engem még a pasik sem érdekelnek komolyabban, és nem is tetszenek csak a tizenéves hülyegyerekek. De nem tudok mit tenni ellene... vagy igen? Mi a fene bajom van? Tényleg megálltam a fejlődésben? Létezik ilyen?
Hát én 19 leszek nemsokára, és kb 13-15-nek nézek ki...:S:/
De szerintem csak meg kell találnod a megfelelő partnered,amilyen te vagy. Ne görcsölj ezen sokat.örülj neki, hogy nem nézel ki 26-nak. Inkább élvezd az életed!:)
hmmm ez érdekes
olyat hallottam meg láttam már hogy 24 évesnek nézet ki a csaj közben 19 volt :D
Alkati, örülj neki. Nekem sem szokták elhinni, hogy a két gyerekem nem a testvéreim. Pedig 30 vagyok.
Mondjuk a szarkalábak mindenkit utolérnek egy idő múlva, az majd lebuktat :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!