Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lett velem "öregszem?

Mi lett velem "öregszem?

Figyelt kérdés

valahol elvesztettem a fonalat.. mikor még olyan 17-20 éves voltam, még mondhatni tele voltam ösztönös céltudattal,energiával, tudtam hogy mi miután jön és úgy alakult minden, ha pofára estem akkor is egyből újra "regenerálódtam és mentem tovább.akkor úgy éreztem mintha a kezem irányitása alatt lenne az életem. mostanra meg hogy eltelt 5-8 év, kicsúszott, valahogy mintha más lennék, lassabb reakció idő, és semmi olyan ami előrébb vinne, kevesebb a motiváció is, és az ilyen céltudatos ösztönök mintha felszivódtak volna, még ha próbálnám is előidézni és aszerint csinálni mint régen valamit, azt veszem észre hogy ez már nem megy, nem müködik, úgy mint egykor..

de hogy mitől miért ez a változás, vagy valahol valamikor történt valami amitől ilyen lettem.. Veletek is volt már hasonló ?

2016. jan. 11. 23:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálam ez olyan hetvenes éveimben kezdődött.
2016. jan. 12. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!