Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rövid délutáni alvás egészsége...

Rövid délutáni alvás egészséges, vagy sem?

Figyelt kérdés
Voltam ma edzésen, és nagyon-nagyon kifáradtam. Szeretnék aludni egy keveset. Viszont olvastam, hogy a délutáni alvás hatással van az esti (éjjeli) alvás minőségére is.
2016. jan. 25. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Egészséges, nagyon is! Kivált akkor, ha tini vagy, vagy kamasz, esetleg fiatal felnőtt (huszonév eleje). Nem kell sokat aludni, nem kell erőltetni az alvást, de aludj csak nyugodtan, amikor kimerült vagy. Az nem befolyásolja az éjjeli alvásodat.
2016. jan. 25. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem egészséges, könnyen kirúgás lehet a vége, aztán jön a depresszió, eü problémák, végül az öngyilok.
2016. jan. 26. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Elozo hozzaszolo nagy hulyeseget irt az elso ertelmeset. Aludj es ha jolesett akkor alhatsz maskor is. Van akinek felbiritja a biologiai orajat es utana nem birnak ejjel elaludni vagy sokkal faradtabbak lesznek vagy szedulnek de ez eleg ritka edzes utan meg kb jo is ha lihensz egyet ha kivanja a szervezeted es jol esik nem arthat. :)
2016. jan. 27. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenki érti a viccet, ugye előző?
2016. jan. 28. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!