Mi történt? Hirtelen ajuldozni kezdtem, És 160/100 volt a vérnyomásom!
Igen vannak itthon
,Pánik betegséggel vannk problémáim,,De semmi nem történt,Lazák a napjain..Most sincs semmi..Csak úgy pánik roham?De a vérnyomásom,..
Pánikrrohamot nem csak stressz válthat ki, olykor a legváratlanabb helyzetekben is jelentkezhet, teljes nyuhalomban is.
Menj, beszélgess a többiekkel, igyál pár korty vizet, tereld el a figyelmed, szívj egy kis friss levegőt..
Utána mérd meg újra a vérnyomásod és írd le mennyi, meg azt is, hogy vagy. :)
Jól van, lényeg, hogy jobban vagy. :)
Lehetett ez akár egy jelentéktelen kis apróság is, de az is lehet, hogy valami komolyabb lelki probléma előjele.
Ha ismétlődik két héten belül egyszer (vagy többször), akkor szólj a szüleidnek és látogass el egy pszichoterapeutához.
Most olvastam a kérdésed és a válaszokat.
A leírtakon kívül ajánlom az Silva-féle AGYKONTROLL tanfolyamot.
Többen a a tanfolyamot elvégzettek közül teljesen kigyógyultak a pánikbetegségből (már, ha Neked az van) és nagyon komoly betegségekből.
Van gyermekeknek is 14 éves korig
Felnőtteknek
Amennyiben érdekel írj privát levelet és szívesen válaszolok a kérdéseidre is. Én már elvégeztem a tanfolyamot, az ismétlőt is és az ultrát szeretném, amint lehet még ebben az évben.
Az előzőekben leírtakhoz még annyit, hogy a tanfolyam elég drága, de vannak kedvezmények azok számára, akik
nem tudják finanszírozni.
A részleteket a linkeken elolvashatod.
Nekem életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem az AGYKONTROLL tanfolyamot. Maximálisan ajánlom mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!