Vérnyomás gond: ha magas a vérnyomásom és a diasys-em akkor a pulzusom a jó, ha viszont jó a vérnyomásom és a diám akkor meg a pulzusom a magas Mi lehet ez?
az alapvető vérnyomásom 110 volt valamikor 70-es Diával és 65-ös pulzussal
Ma 140 vagy afölötti a vérnyomásom, 80 körüli diával és átlagban 80-90 es pulzus, de volt már példa a 120-as pulzusra is
nem irtam mást
Az alapvető gondom az, hogy valamivel mindig gond van a vérnyomásommal kapcsolatban
- Ha a vérnyomásom jó akkor a pulzusom rossz
- Ha meg a pulzusom jó akkor meg a vérnyomásom veri az eget
Nekem ugyanigy van.
Tapasztalatból mondom,hogy a 140 sokkal jobb ,mint a 110 és lassabb atletikus pulzus is jobb közérzetet biztosit.
Persze jobb nekik,ha minél több gyógyszer fogy és minden évben csökkentik a normális szintet,mint koleszt,mind vérnyom,mind cukor stb.mindenben.
Lassan az élő halott lesz a normális.
Nekem 20 évig volt 140-150 és nagyon jól voltam,sportban ,mindenben jól teljesitettem ,az ágyban ,mindenhol.
Egy ideig rámerőltettek vérnyomás csökkentőt,ami levitte a szerintük legjobb 110-120-ra.
Állandó rosszullétem volt. Úgyhogy jobban ürülj a kicsit magasabb vérnyomásnak,ami alvásnál sokkal lejjebb megy,mint az alacsonynak gyors szivveressel.
40f
Mert a gyógyszerbiznisz és a zombik ezt ültették mindenki agyába.
Nekem volt egy ideig annyi 10 éve gyógyszerrel ,de köszönöm többet nem kérem.Életem legrosszabb szakasza volt.
Egy hölgynek ,aki a szomszédom 240 -et is mértek ugyanúgy mosolygott,kilencven éves. 200 az átlaga gyógyszerrel,olyan 30 éve.
Az ,hogy a 140 -re azt mondod,hogy az eget veri az ugyanolyan butaság ,mint az ,hogy a 110 -nek kell örülni,ami egy 3 éves gyermek optimális vérnyomása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!